Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknikintresserad medarbetare till Eloped jobb i Malmö på Randstad AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknikintresserad medarbetare till Eloped på Randstad AB

Teknikintresserad medarbetare till Eloped

Randstad AB Malmö, Skåne län Deltid


arbetsbeskrivning.

Eloped i Malmö söker en serviceinriktad problemlösare med tekniskt intresse. Tjänsten hos oss innehåller varierande arbetsuppgifter och du kommer att arbeta med att ta emot och välkomna kunder till  Malmö verkstaden för att sedan serva deras elfordon. Felsökning och service kan även ske hemma hos kund. Utöver detta kommer du även en gång i veckan leverera elfordon till Elopeds kunder i södra Sverige.


ansvarsområde.

I din roll kommer du ansvara för att kunderna känner sig välkomna när de kommer till verkstaden när de lämnar in sina elfordon. Dina arbetsuppgifter kommer kräva teknisk kompetens då du kommer felsöka och serva fordonen. Du kommer även en dag i veckan leverera elfordon till kunder, därav krävs det att du har B-körkort. Eloped är ett familjeföretag med 5 anställda i Malmö, som en del av detta företag kommer du även behöva vara flexibel för att hjälpa till med andra arbetsuppgifter utöver dina egna. Då du kommer ha en daglig dialog med kunder ser vi att du har ett brinnande intresse för kundkontakter. Vår försäljning har två olika säsonger, under vår/sommar säsong är det mycket fokus på service och leverans av fordon. Under höst/vinter säsongen kommer dina arbetsuppgifter huvudsakligen vara att åka med ut till mässor, äldrevården samt trygghetsboenden där du ska dema om Elopeds produkter för nya kunder. 


arbetstider.

Heltid, med start omgående.
Arbetstider: måndag – fredag 08:00-17:00


kvalifikationer.

För att trivas i din tjänst hos Eloped ser vi att du har och ett stort tekniskt intresse. Du har en avslutad gymnasial utbildning, vi ser det som starkt meriterande om du har en fordonsteknisk utbildning, gärna med inriktning mot maskinmekaniker eller motsvarande erfarenhet, och kunskaper inom el, teknik. Då arbetet även sker ute hos kunder är det en förutsättning att du är social, serviceminded och tar ansvar för att själv planera din arbetsdag. Du är ansiktet utåt för företaget och förväntas vara kommunikativ, engagerad, trygg och lösningsorienterad.

Krav på dig som söker är att du har:

• B-körkort
• Gymnasieutbildning
• Tekniskt intresse samt intresse av att meka med bilar, cyklar etc.
• Flytande kunskaper i svenska språket, tal och skrift
• Grundläggande IT-kunskaper
• Erfarenhet av service

Meriterande om du har:
• Truckkort, A+B. 
• Utökat B körkort.
Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och värderar hög servicekänsla, engagemang, flexibilitet och högt drivt. Du skall ha god samarbetsförmåga men även kunna arbeta självständigt. 

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.


ansökan.

2021-10-31, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Melinda Nilsson, Senior konsultchef. [ Email address blocked ]
 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 201360672