Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teknikintresserad elektriker till Vallacom jobb i Norrköping på Professionals Nord Rekrytering AB

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teknikintresserad elektriker till Vallacom på Professionals Nord Rekrytering AB

Teknikintresserad elektriker till Vallacom

Professionals Nord Rekrytering AB Norrköping, Östergötlands län Heltid

Vill du fortsätta din karriär som elektriker hos ett företag som värnar om sin personal och erbjuder goda förutsättningar för ett långsiktigt lärande? Sök tjänsten redan idag, vi arbetar löpande med urvalen!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Vallacoms räkning en elektriker till Norrköping. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Vallacom. Kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till [ Link removed ] .

I arbetet som elektriker hos Vallacom kommer du att få fortsätta utveckla dina erfarenheter inom branschen. Du kommer bland annat att arbeta med installation och driftsättning av anläggningar och mindre projekt som gör skillnad för miljön. Vi tror att du kan ta oss till nästa nivå inom dina kompetensområden inom belysningsstyrning och programmering av våra kunders anläggningar. Då arbetet sker både självständigt och i team behöver du vara ansvarstagande och ha en god samarbetsförmåga.

Vallacom erbjuder attraktiva förmåner som utbildningar genom Instalcoskolan, nätverkande och ett spännande arbete med nya tekniker. Företaget värnar om sin personal och goda möjligheter finns att växa inom företaget.


Vi söker dig som:
Vi söker dig som har flerårig arbetslivserfarenhet som elektriker och är van vid att ha kundkontakt. Du arbetar framgångsfullt både självständigt och i team. Det är en fördel om du tidigare har arbetat med mindre projekt. Du är serviceinriktad och lösningsorienterad för att ge Vallacoms kunder en så god upplevelse som möjligt.

Krav:
• Körkort lägst B
• Behörig elektriker ECY
• 5 års arbetslivserfarenhet
Det är meriterande om du kan programmera Dali och KNX.

START: Efter semestern
OMFATTNING: Rekrytering, Heltid
URVAL: Sker löpande
Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [ Link removed ]  

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 91CFF2B05ADE4EDB94B85F7E2B8C107E