Jobbet Teknikinformatörer sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknikinformatörer sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Karlstad

Arbetsbeskrivning


Är du nyexad från en teknisk utbildning och är nyfiken på en teknikinformatörstjänst? Eller har du tidigare erfarenhet och vill söka dig vidare? Sök tjänsten idag!

Dina arbetsuppgifter
Som teknikinformatör hos vår kund arbetar du med att skapa dokumentation och information kring tekniskt avancerade produkter. Du arbetar med att producera t.ex. manualer för installation och underhåll, reservdelskataloger och handböcker för varierande maskiner. Viss bildhantering och redigering förekommer och du producerar material huvudsakligen på engelska. Du kommer arbeta i varierande dokumentationssystem efter gällande standarder. Arbetet utför du hos slutkund och du kommer ingå i ett team av kompetenta och kunniga kollegor.

Om företaget
Vår kund är en ledande leverantör av informationslösningar, produktinformation och teknisk dokumentation. Företaget arbetar med Sveriges mest intressanta och framgångsrika exportföretag och innehar även kontor globalt. Organisationen är stabil, trygg och innehar hög kompetens.

Din profil
Skallkrav: - Eftergymnasial utbildning, ex. maskiningenjör, innovation & design, industriell teknik eller teknikinformatörsutbildning. - Goda kunskaper i engelska, tal och skrift. - Goda kunskaper i svenska, tal och skrift. Meriterande kunskaper: - Erfarenhet av arbete inom pappers- och massaindustrin alt. läst kurs/utbildning med anknytning till pappersindustri. - Arbete som maskinkonstruktör. - Tidigare erfarenhet från försvarsindustrin Personliga egenskaper: Vi söker dig som är driven, strukturerad och teknikintresserad. Du bör ha en pedagogisk skicklighet och en förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. Du är social, innehar en konsultmässig personlighet och trivs med att arbeta självständigt lika väl som i team. I ditt arbeta är du ordningsam, effektiv och kvalitetsmedveten.

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor
Anställning: Heltid, kl. 8-17 Lön: enligt avtal Start: enligt överenskommelse Ort: Karlstad

Referens

19843

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till