Jobbet Teknikinformatör till innovativt IT-företag i Karlskrona! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknikinformatör till innovativt IT-företag i Karlskrona! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Karlskrona

Arbetsbeskrivning

Är du duktig på att underlätta förståelsen av komplexa tekniska produkter? Är du analyserande och strukturerad? Vill du vara med och bidra i ett växande och globalt företag? Då har vi helt rätt tjänst för dig!

Information om uppdraget:

Till vår kund i Karlskrona sökes nu en teknikinformatör. Vår kund är ett växande globalt IT företag inom konsultverksamhet som på ett innovativt sätt ger mervärde åt kunder. Tjänsten innebär att underlätta komplexa tekniska produkter för användare, genom att analysera och utveckla innehåll och struktur av teknisk information för bättre läsbarhet. Vi letar efter dig med teknisk bakgrund som även kommer arbeta med layout av teknisk information i InDesign. För rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter i företaget där du kommer arbeta i samarbete med andra och vara placerad ute hos kund.

Placeringsort för tjänsten är i Karlskrona, med arbetstid kontorstider. Du kommer till en början bli anställd av StudentConsulting och uthyrd som konsult till vår kund, där vi ingår en 6 månaders provanställning. I förlängningen finns möjlighet att bli övertagen av kunden. Tjänsten kommer tillsättas enligt överenskommelse. Vi gör löpande intervjuer och urval, så ansök redan idag!

Detta söker vi:

Vi letar efter dig med:
Teknisk eller informativ utbildning från högskola/universitet inom kommunikation, informationsdesign, elektronik, maskin, eller mekatronik.
- Minst 1 års erfarenhet av teknisk dokumentation i en roll som teknikinformatör, informationsingenjör eller teknisk skribent.
- Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
- Kännedom om XML, SGML och CMS.
- Goda kunskaper i InDesign.

Som teknikinformatör ska du ha ett genuint intresse för teknik och språk. Personliga egenskaper värdesätts högt där vi letar efter en initiativtagande, kommunikativ person som trivs i en internationell miljö där du kommer arbeta resultatorienterat. Vidare är du strukturerad, noggrann och med god analyserande förmåga. Då du kommer arbeta i nära samarbete med kunder ses det som meriterande med tidigare erfarenhet av kundkontakt.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43380

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Utvecklare till konsultbolag Karlskrona Xllnc advice recruitment AB
Kemist till Ragn-Sells AB Kallinge Poolia
Projektledare Bygg Mörrum Södra
Mjukvaruutvecklare till Tieto Kalmar Academic Work
Bilelektriker Ronneby Unik Resurs
Mekaniker till SAAB Kockums Karlskrona SAAB
Produktionsledare Långasjö Södra
Erfaren CNC-Programmerare Karlskrona Wikan Personal AB
Kvalitets-och miljöchef Olofström Wikan Personal AB
Affärsområdeschef Karlskrona Unik Resurs
IT-tekniker/IT-konsult Kalmar Unik Resurs
Montör med elkunskap Karlskrona Wikan Personal AB
Assistent till Unionen Sydost Karlshamn Unionen
Ekonomichef Torsås Unik Resurs
Bovärdar Karlskrona Unik Resurs
Förvaltare Karlskrona Unik Resurs
Fastighetsansvarig Ronneby Unik Resurs
Utvecklingsstrateg Karlskrona Unik Resurs

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till