Jobbet Teknikinformatör sökes till Infotiv i Skåne! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teknikinformatör sökes till Infotiv i Skåne! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Har du flerårig erfarenhet som teknikinformatör och är ute efter nästa steg i din karriär? Vill du utvecklas i en konsultroll på ett expansiva Infotiv? Läs då mer nedan!

Information om uppdraget:

Infotiv förnyar och förstärker organisationer. Infotiv erbjuder konsulter, lösningar och verktyg som hjälper deras kunder att med framgång utveckla och sälja sina produkter. Infotivs åtaganden kännetecknas av hög servicekänsla, snabbhet och leveransprecision. Bolaget är en del av NetGroup Engineering, en sammanslutning av bolag inom olika teknikområden som med över 1000 konsulter är Nordens största fordonskonsultbolag och är en ledande leverantör av produktutvecklingstjänster till Svensk fordonsindustri. Utöver fordonsindustrin är Infotiv även verksamma med kompetens mot tillverkningsindustrin samt andra industribolag.

Infotiv växer och söker nu en kompetent teknikinformatör för att komplettera deras team i Skåne. Att arbeta på Infotiv Information & Design innebär att arbeta dagligen med produktinformation. Du kommer att arbeta med att hjälpa kunder att beskriva & förklara hur deras produkter fungerar, används och repareras. I rollen som konsult sitter du hos Infotivs kunder och säkerställer att slutanvändare får en felfri produktinformation. Du arbetar konsultativt mot såväl medarbetare, leverantörer som specialister.

Tjänsten är ett heltidsuppdrag med start omgående efter överenskommelse, där du kommer att arbeta sedvanliga kontorstider, måndag-fredag. Du kommer att utgå från Infotivs Malmö-kontor, men kommer under dina uppdrag att arbeta ute hos Infotivs kunder. Du kommer i denna tjänst vara anställd av StudentConsulting, men uthyrd till Infotiv. Avsikten är att du efter max 6 månader ska gå över till Infotiv.

Detta söker vi:

Vi ser att du som söker har en ingenjörsbakgrund med inriktning maskinteknik, mekatronik, elektronik, data eller interaktionsdesign. Du har minst ett par års erfarenhet av en liknande roll som teknikinformatör. En bakgrund som konsult är meriterande, men inte ett krav. Tjänsten förutsätter goda kunskaper i såväl svenska som engelska i tal & skrift. Om du har kommit i kontakt med XML, STE eller S1000D är det högt meriterande.

Som person har du en god språklig och pedagogisk förmåga i kombination med känsla för layout. Du älskar att skriva, har en humanistisk ådra och ser användaren i fokus. Du har förmågan att koordinera och kommunicera med olika personligheter samt har ett öga för struktur.

Vill du vara en del av Nordens största fordonskonsultbolag? Sök då tjänsten redan idag! Vi arbetar löpande med urval och intervjuer.

Sökord: Teknikinformatör, Teknisk Informatör, Teknisk Skribent, Technical Writer, Infotiv, Informationskonsult, Produktinformatör, Konsult, IT-konsult, XML, STE, S1000D

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45605

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till