Jobbet Teknikinformatör för uppdrag i Skaraborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknikinformatör för uppdrag i Skaraborg publicerad av Randstad

Heltidsanställd
Skövde

Arbetsbeskrivning

Teknikinformatör för uppdrag i Skaraborg

arbetsbeskrivning.

Vi söker nu teknikinformatör till vår kund i Skaraborg. Skulle du beskriva dig som såväl noggrann som kommunikativ? Har du tidigare erfarenhet av arbete med marknadsmaterial och har därav goda färdigheter i InDesign och Photoshop? Då har vi en tjänst för dig! Vi söker nu en teknikinformatör för sammanställning av användarmanualer. Låter detta som en tjänst för dig? Då ser vi fram emot en kaffe och ett samtal ihop med dig!

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

ansvarsområden.

På arbetsplatsen kommer du att sitta i ett stort kontorsrum som du kommer att dela tillsammans med andra kollegor. Du tar dig enkelt till arbetsplatsen med såväl buss som bil då parkeringsmöjligheter finns i direkt anslutning till kontoret.

Exempel på dina arbetsuppgifter:

  • Tillverka användarmanualer och placera instruktioner och bilder rätt i manualen för att kunden ska kunna montera sin produkt steg för steg.
  • Flertalet bilder och instruktioner samt sidor som skall framställas.
  • Bilderna är sprängskiss på produkter. Instruktionerna är översatt från engelska till svenska och ska vara färdiga att ta in i manualen men lite omskrivningar kan förekomma. Man för mycket dialog med testingenjörer och inköpare i tillverkandet av manualer.
omfattning.

Heltid, vardagar.
kvalifikationer.

Här behöver du:

  • Har jobbat med marknadsmaterial tidigare där man satt ihop text och bilder på ett förklarande sätt.
  • God svenska i såväl tal som skrift.
  • Gymnasieutbildning.
  • Goda färdigheter i InDesign och Photoshop.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

ansökan.

2019-09-01, urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För information: Alexander Pihl, Konsultchef, alexander.pihl@randstad.se
om randstad.

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Referens

201236078

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till