Jobbet Tekniker till välkänd IT-leverantörer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniker till välkänd IT-leverantörer publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du få chansen att få in en fot i IT-branschen och arbeta hos en ledande aktör inom IT? Är du serviceinriktad och har ett intresse för IT? Är du tillgänglig under perioden 14 augusti tom 3 september? Då kan du vara den vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker vi på StudentConsulting en junior tekniker för vår kunds räkning. Vår kund är störst i Norden på IT-infrastruktur gällande hårdvarusupport och en stor leverantör av teknisk support till sina kunder. Företaget har över 60 serviceställen och 1100 anställda.

I rollen som tekniker kommer du installera en lösenordsgenerator (tvåfaktorsautenticering, Entrust) samt ordna bokmärke i webbläsare mot en webbaserad inloggningsportal. Tjänsten inleds med en introduktion hos vår kund.

Tjänsten är ett konsultuppdrag på heltid som innebär att du blir anställd av StudentConsulting och arbetar som konsult ute hos vår kund. Tjänsten planerar att starta 14 augusti och pågå till 3 september.

Detta söker vi:

Vi ser att du studerar eller har studerat inom relevant område och du har goda IT-kunskaper. Då jobbet är mycket självständigt ser vi att du har en egen inre drivkraft, samt trivs av att arbeta under högt tempo. Du har ett stort intresse för teknik/IT och du är serviceminded, lösningsorienterad och självständig i ditt arbete. Det är viktigt att du som person är flexibel och har viljan att lära dig nya saker samt ta dig an nya arbetsuppgifter. Stor vikt läggs på personlig lämplighet

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

49315

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till