Jobbet Tekniker till TORMAX Sverige AB i Göteborg har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniker till TORMAX Sverige AB i Göteborg publicerad av Tormax Sverige AB

Part-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Trivs du i ett högt tempo och tycker om problemlösning? Gillar du flexibilitet och att ha möjlighet att planera din egen dag? Letar du efter en tjänst med fokus på installation och service i ett expansivt företag? Då är detta jobbet för dig!

Ett sammansvetsat och fantastiskt team har lagt grunden för en stark tillväxt på närmare 60% senaste året, något vi siktar på att stärka ännu mera. Våra tekniker erbjuds möjligheten för varierande uppdrag inom såväl Installation som Service. 


ansvarsområde.

 Vi söker nu en kompetent tekniker redo för uppdrag i Göteborg med omnejd. Vårt kontor ligger i Hisings Backa men då detta är en tjänst där arbetet sker ute i fält, spelar bostadsorten inom regionen mindre roll.

Du kommer att fungera som ett av företagets ansikte utåt. Du skall efter en inlärningsperiod kunna installera och utföra service på TORMAX lösningar ute på plats hos våra kunder. Arbetet förutsätter en förmåga att arbeta självständigt och lösningsorienterat samtidigt som det sker på ett strukturerat sätt.


kvalifikationer.

Vi ser gärna att du som söker har en:

•         Teknisk gymnasieutbildning 

•         2-3 års dokumenterad erfarenhet av liknande roll

•         Du har B-körkort

•         God förmåga att göra dig förstådd i tal och skrift

•         Svenska är ett krav

Det är meriterande om du har utbildning från elprogram, automation, fastighetsteknik eller liknande. Även tidigare erfarenhet från dörrautomatik, portar, elektronik, lås är meriterande.

Du är noggrann och lägger stor vikt vid att det blir rätt från början. Stundtals så kan det bli stressigt och därför behövs din förmåga att fokusera och prioritera vad som är viktigast för stunden. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Du trivs med att besöka kunder och är en problemlösare som anpassar lösningen efter kundens behov men även organisationens krav på lönsamhet. Du är duktig på att skapa goda relationer, har lätt att samarbeta med andra och vill ge bästa servicenivån till kunder, leverantörer och kollegor.


ansökan.

Sista ansökningsdag: 2020-10-30

I denna rekrytering samarbetar vi med Randstad.

För frågor gällande processen, kontakta:

Referens

201308331

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till