Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tekniker till Tamro i Göteborg jobb i Göteborg på TNG Tech

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tekniker till Tamro i Göteborg på TNG Tech

Tekniker till Tamro i Göteborg

TNG Tech Göteborg, Västra Götalands län Heltid

Gillar du flöden, kvalité och system? Är du en serviceinriktad tekniker som vill underlätta den dagliga produktionen på Tamro?

Nu söker vi en tekniker till vår teknikavdelning i Göteborg. Här får du varierande och viktiga arbetsuppgifter med fokus på bland annat förebyggande och avhjälpande underhåll av vår högt automatiserade anläggning. Du är med och utvecklar vår produktionsanläggning och vårt sätt att arbeta.

Tamro äger inte några apotek eller några läkemedel men däremot fokuserar företaget på att underlätta vardagen för myndigheter, läkemedelstillverkare, apotek, sjukhus, konsumenter och patienter. Deras roll som oberoende bidrar till att skapa en både säker och jämlik tillgång till läkemedel, över hela Sverige. Passar det in på dig? Ansök redan idag!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

Du erbjuds att jobba i ett bolag som nu fyller 100 år och är marknadsledande inom läkemedelslogistik på den svenska marknaden. Tamro är en oberoende aktör och helhetspartner inom logistiktjänster, kommersiella tjänster och innovationstjänster för hälsa och sjukvård. Vi välkomnar dig till en organisation med en inkluderande och öppen kultur där alla medarbetare ställer upp för varandra, du får också;

 • En roll där du har utrymme att utvecklas inom förebyggande underhåll.
 • Ingå i ett dynamiskt och kompetent team med full fart framåt och positiv inställning.
 • Möjlighet att jobba i ett mellanstort företag där den familjära känslan finns kvar.

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

 • Genomföra felsökningar och reparationer på vår högautomatiserade anläggning.
 • Förebyggande och avhjälpande underhåll av el, automation, pneumatik och hydraulik.
 • Delta i projekt- och installationsarbeten av vår produktionsanläggning.
 • Agera självständig och kreativ och alltid leverera den servicenivå som efterfrågas.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Som tekniker ingår du i de tekniska teamet och där ni har ansvar för att underhålla driften av Tamros anläggning i Göteborg. Här blir du en viktig spelare i ett lag om 9 personer som ska säkerställa en stabil drift av vår avancerade anläggning.

Du kommer att arbeta enligt schema varannan vecka 05:45-14.15 och varannan vecka 13.30-22:00 måndag tom torsdag och fredagar 10:30-19:00. Som tekniker arbetar tre kollegor på varje pass och schemalagd beredskapstjänstgöring ingår. Tjänsten är på heltid med start enligt överenskommelse.

VEM ÄR DU?

 • Du har förmodligen en teknisk utbildning, exempelvis en YH-utbildning inom driftteknik.
 • Du har några års erfarenheter som tekniker inom området underhåll och produktion.
 • Du behärska det svenska och engelska språket i tal och skrift.
 • Meriterande är kunskap om något av el, automation, pneumatik och hydraulik.
 • B-körkort 

Som tekniker på Tamro är det är viktigt att du är självständig, kreativ och har god initiativförmåga eftersom du ofta kommer ställas inför nya uppgifter och utmaningar. Vi ser också att du är en god kommunikatör som gillar att dela med dig av dina kunskaper till kollegor. Att vara serviceinriktad är för dig en självklarhet.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och vi kommer att genomföra telefonavstämningar under december månad. Djupintervjuer bokas in med start i januari 2022. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 2E42990DEE934B7F87E7595D03B8E7F7