Jobbet Tekniker till LKAB Wassara har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniker till LKAB Wassara publicerad av TNG Tech

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

LKAB Wassara söker en tekniker / ingenjör med stort intresse för produktutveckling inom borrteknik.

Söker du en kundnära roll där du dagligen får använda din breda tekniska kompetens och tidigare erfarenhet av utprövnings- och utvecklingsarbete inom borrteknik? Vi på utvecklingsavdelningen på LKAB Wassara i Stockholm söker nu en tekniker / ingenjör med intresse för produktutveckling, testning och teknisk service. I den här rollen kommer du arbeta med beställare inom vår egen organisation såväl som med beställare från våra kundföretag. På LKAB Wassara är vi stolta över att ha en egen enhet med utvecklare som med sin spetskompetens bidrar till utvecklingen av våra borrsystem. Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

"Digitalisering och efterfrågan på effektivisering genererar behov av att utveckla ny teknologi inom borrteknik. Du kan vara en del av denna utveckling!" hälsar rekryterande chef Mikael Forslund


LKAB Wassara erbjuder dig en viktig och utvecklande roll där du genom stort eget ansvar får möjligheten att arbeta tätt tillsammans med kompetenta kollegor, i ett företag i teknikens framkant. Dessutom kan vi erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter i en organisation som kännetecknas av korta beslutsvägar och stort fokus på innovation samt utveckling. LKAB Wassara är ett starkt varumärke med produkter i världsklass och vår borrteknik används inom många branscher så som gruvor, grundläggning, dammar och geoenergi. 

DINA FRAMTIDA ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att vara ansvarig för tekniska tillämpningar och utprövning av system inom borrteknik, så som inmätningsteknik samt optimering av borrning. Det innebär bland annat att du kommer ansvara för;

  • Utvecklingsarbete genom fältprov av borrtekniska system med fokus på mätsystem
  • Insamling, bearbetning och presentation av data från genomförda utprovningar
  • Felsökning och reparation av utrustning med fokus på elektroniska system
  • Teknisk support och utbildning till återförsäljare, kunder och personal.

ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Utvecklingsavdelningen består idag av totalt 9 personer. Mycket av din arbetstid är förlagt ute hos våra kunder där du genomför tester av vår borrteknik. Du har nära kontakt med våra kunder både under och efter testning där du bistår med efterfrågad information, data och dokumentation. Ditt ansvar sträcker sig hela vägen från idén till färdig produkt och inkluderar support för kundmarknaden.

I rollen ingår tjänsteresor och körkort B är ett krav.

VEM ÄR DU?

För att lyckas i rollen tror vi att du har eftergymnasial utbildning inom teknik eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du har goda kunskaper och förståelse för elektronik och erfarenhet av att testa ute i fält. Kunskaper inom borrteknik är starkt meriterande. Du har erfarenhet av arbete i projektform och har god förmåga att snabbt sätta dig in i komplexa frågor och har vana av att hantera och bearbeta stora mängder data.

Som person är du pragmatisk med en stark drivkraft att identifiera förbättringsområden och agera på eget initiativ för att hitta generella och kundanpassade lösningar. Du stöder och uppmuntrar dina kollegor vid problemlösning, trivs med teamarbete och har en god kommunikativ förmåga. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Referens

1609C9564AE44A0A834DFD5C0F3A47A1

Om företaget

TNG Tech rekryterar och hyr ut ingenjörer och tekniker för morgondagens utmaningar. Vi rekryterar fördomsfritt med fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi är en del av TNG, och är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kollektivavtal. Som anställd konsult omfattas du av kollektivavtalets villkor gällande t.ex. lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Utöver det erbjuder vi friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Du har dessutom en dedikerad och engagerad konsultchef som arbetar för att du ska få en önskad karriärutveckling samt säkerställer att du trivs på din arbetsplats. Vi finns i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och hyr ut konsulter på många andra orter runt om i Sverige.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till