Jobbet Tekniker till Konecranes har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tekniker till Konecranes publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Gällivare

Arbetsbeskrivning

Söker du ett arbete med stora utvecklingsmöjligheter där du får arbeta i ett servicelag i världsklass? Har du tidigare arbetslivserfarenhet som servicetekniker, elektriker eller mekaniker? Då är du den vi söker till Konecranes AB!

Information om uppdraget:

Som servicetekniker åt Konecranes kommer du arbeta i både Kiruna och Gällivare där du kommer ingå i ett team av erfarna tekniker. Arbetet innebär huvudsakligen att du kommer arbeta med service och reparation av traverser och kranar. Felsökning och kontinuerligt underhåll ingår även i tjänsten. Arbetet utförs både på marknivå och på höga höjder. Arbetsplatserna varierar, men är huvudsakligen ute på fält i Kiruna och Gällivare med omnejd.

I tjänsten som servicetekniker kommer du att få arbeta självständigt och få en stor grad flexibilitet i arbetet där du till stor del påverkar arbetets utförande. Du kommer att få internutbildningar av hög klass och få ta del av goda personalförmåner. Konecranes erbjuder även goda möjligheter för att på sikt kunna avancera inom organisationen, både i Sverige och globalt.

Tjänsten är tillsvidare på heltid. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittats.

Detta söker vi:

Krav: För att vara aktuell för denna tjänsten ser vi gärna att du är utbildad elektriker eller har god erfarenhet med vana av felsökning och underhåll. Du ska ha arbetat som tekniker av någon form inom elektronik eller mekanik, gärna med inriktning mot motorstyrning, industri eller automation.

Meriterande: Det är meriterande ifall du har kunskaper inom frekvensomformare. All mekanisk erfarenhet är meriterande.

Personlighet: Som person ser vi gärna att du är en självgående person med positiv energi, bra planerings- och organisationsförmåga och som trivs bra med regelbunden kundkontakt. Som person är du van att hålla en hög grad av service och som trivs bra med att både arbeta självständigt och i grupp. Du ska vara flytande i svenska i såväl tal och skrift. B-körkort är ett krav.

Rekryteringsprocessen sköts av StudentConsulting. Vid frågor, vänligen kontakta ansvarig rekryterare Mattias Meyer på mattias.meyer@studentconsulting.com.

Välkommen in med din ansökan redan idag!

Om arbetsgivaren:

Konecranes är en världsledande koncern inom lyftutrustningar med kunder inom verkstads- och processindustrier, hamnar och terminaler. Koncernen har ca 16 000 anställda på mer än 600 orter i 50 länder. Konecranes AB bedriver försäljning och service av lyftutrusning över hela Sverige. Företaget har huvudkontor i Kristianstad samt försäljnings- och servicekontor på ett 20-tal orter i Sverige. Vår kunskap och passion för traverskranar skall bidra till en säker arbetsmiljö och en produktiv verksamhet för våra kunder. Vi hanterar alla marknadens fabrikat och med vår kunskap hjälper vi kunderna med felsökning, reparationer, reservdelar, moderniseringar, service och underhåll eller en ny travers eller telfer. Konecranes AB har ca 190 medarbetare i Sverige.

För mer information, vänligen besök vår hemsida på www.konecranes.se.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45562

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till