SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tekniker till KAMAB Lyftsystem, Stockholm jobb i Stockholm på Säljpoolen

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Alla Jobb

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida
Tekniker till KAMAB Lyftsystem, Stockholm på Säljpoolen

Tekniker till KAMAB Lyftsystem, Stockholm

Säljpoolen Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida
JJ Gruppens enhet KAMAB Service söker nu en  Tekniker
Storstockholm

Kompletta lösningar inom lyftteknik.
JJ Gruppen är en koncern med stor, samlad erfarenhet när det gäller att dimensionera, leverera och underhålla kostnadseffektiva och säkra lyftlösningar.

Det innebär att vi kan erbjuda alltifrån serietillverkade, standardiserade som specialanpassade, kompletta lyftsystem med underhållsservice för de flesta typer av materialflöden. Oavsett om det handlar om att lyfta och flytta tunga som lätta laster säkert, snabbt och med stor precision. 

'Jag kommer från en skogsmaskintillverkare där jag jobbade med lager, logistik och reservdelar. Sökte sedan tjänsten som tekniker på Kamab då jag ville utvecklas, i sommar har jag jobbat här i 3år.

Det är jättebra att jobba på Kamab, vi är ett gott gäng där alla är öppna och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter. 

Omväxlingen är väldigt stimulerande då det kan se väldigt olika ut från dag till dag. Likaså att jag ständigt blir utmanad och därmed utvecklas. Det har gett mig massor, inte bara på ett arbetsmässigt plan. När man löser ett problem åt en kund är det såklart och väldigt stimulerande. En av dom främsta fördelarna är att man är fri under ansvar, det passar mig perfekt.'

- Nikk Braf, tekniker

Om tjänsten
Som tekniker blir du en viktig kugge i vårt kunniga team av erfarna medarbetare. Du kommer att arbeta med service, reparation och montage av lyftutrustningar, vilket omfattar allt från mindre telfrar till kompletta traversanläggningar. Du arbetar över hela distriktet: Stockholm - Mälardalen.  

Kvalifikationer
För att lyckas i tjänsten som tekniker har du:

  • Elkompetens
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Erfarenhet av mekaniskt / elektriskt underhåll och felsökning är meriterande.

Din profil
Som person är du självgående med driv och energi. Vi är en lärande organisation som både inhämtar ny kunskap och förvaltar kompetensen hos erfarna medarbetare. Det innebär att du har stora möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. 

Vi erbjuder
Vi erbjuder varierande arbetsuppgifter och en flexibel arbetsplats. Vi vågar utlova en gedigen erfarenhet och kunskap inom lyftbranschen och bygger hela vår organisation på brett personaldelägarskap då vi vet att detta ger en effektivitet i alla våra led.  

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Mattias Lyckberg, [ Link removed ] , på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
JJ GRUPPEN erbjuder alltifrån standardiserade och serietillverkade lyftlösningar till specialanpassade och kompletta kransystem med underhållsservice. 

JJ GRUPPEN är återförsäljare av ABUS Kransystem och ledande när det gäller lyftlösningar för de flesta typer av materialflöden, oavsett om det handlar om att lyfta och flytta tunga laster säkert eller lätta laster snabbt och med stor precision. 

Lyftsystem KAMAB Service AB är en sälj- och serviceenhet i Åkersberga och Stockholm med stor erfarenhet av traverser och lyftdon av alla fabrikat. 

Bolaget har en lång rad välkända företag på kundlistan och tar ett totalansvar hela vägen från projektering, leverans och installation till driftsättning, förarutbildning och serviceavtal.  

J2W: CB2

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: f12106de4da74ee1b314065833e380