Jobbet Tekniker till bolag i framkant har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tekniker till bolag i framkant publicerad av Renegade Rekrytering

Sista ansökningsdag
Heltidsanställd
Stockholm
2 ansökningar

Arbetsbeskrivning

Vill du arbeta i en i roll där du får styra projekt i teknisk-strategisk riktning och ta ett övergripande ansvar för ett teknisk område? Vi är en etablerad utmanare inom komponentförsörjning för tillverksindustrin med fokus på linjär och roterande rörelse som söker en tekniker som är redo för sitt nästa steg i arbetslivet; någon som kan säkerställa en kvalité som motsvarar våra krav på lösningar, produkter och leverantörer. Ett varierande och lärorikt jobb i en spännande organisation. Är du den vi söker?

Arbetsuppgifter: Hos oss blir dina arbetsuppgifter bland annat att ta fram tekniska lösningar i olika projekt som kunden efterfrågar. Du driver dessa projekt tillsammans med kunder och leverantörer och dokumenterar relevant teknisk data för projekten, så som ritningar och programvaror. Du kommer också ansvara för att upprätthålla korrekt lagerstatus och märkning av produkter, samt göra inköp och ha direkt kontakt med kunder gällande teknisk support, reklamationer och mycket annat. Området du framförallt kommer vara aktiv inom är gasfjädrar.

Kvalifikationer: Vi ser att du har en teknisk utbildning, inom elektronik, maskinteknik eller liknande. Det viktigaste är inte dina år av arbetslivserfarenhet utan ditt tekniska intresse och din inställning. Kanske är du precis i början av din karriär och motiverad att utvecklas inom ett bolag med högt i tak.

Vi erbjuder: En marknadsmässig lön + övriga förmåner, på ett tryggt företag med gott renommé och härliga kollegor!

Ansökan: Vi samarbetar med Renegade Rekrytering, så har du frågor kontakta Rekryteringskonsult Moa Ekerhed på 0709-95 56 68 alternativt mejla moa@renegaderekrytering.se. Intervjuer sker löpande så vänta inte med att ansöka. Varmt välkommen!

Om företaget: Vi etablerades 2003 och våra kunder finns inom flera olika sektorer: hjälpmedel inom medicin och äldrevård, hisstillverkning, ergonomiska produkter och kontorsutrustning är några exempel. Inom dessa områden bidrar våra komponenter till att öka livskvaliteten, förbättra arbetsmiljön, sänka kostnaderna och effektivisera energianvändningen. Vi är 10 anställda och omsätter nära 40 miljoner SEK. Vi har vårt kontor i Täby norr om Stockholm.

Referens

renegade62

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till