Jobbet Tekniker sökes till utrullningsprojekt! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniker sökes till utrullningsprojekt! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Karlskrona

Arbetsbeskrivning

Har du ett tekniskt intresse och vill ha erfarenhet från IT-branschen? Är du social och lösningsorienterad? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Nu söker vi för vår kunds räkning efter en tekniker för ett utrullningsprojekt i Karlskrona. De installerar, underhåller och hjälper sina kunder att använda sin teknologi. De har kunder inom diverse olika branscher, såsom bank, försäkringsbolag, vården, restaurang och datacenter.

Nu söker vi efter en tekniker till ett utrullningsuppdrag omgående. Man kommer att arbeta hos vår kunds kund i Karlskrona. Arbetsuppgifterna består i korthet av att:
- Ställa upp kontorsplatser ute hos kunder
- Starta upp datorerna
- Kunna bistå personalen med enklare teknisk support vid behov
- Sköta viss montering av datorer och arbetsstationer

Detta söker vi:

För att vara aktuell för tjänsten ser vi att du är en lagspelare som är lösningsorienterad och som inte har några problem med att arbeta på olika platser från dag till dag. Vi ser gärna att du är serviceminded då du kommer arbeta ute hos vår kunds kund. Du har en god fysik och självklart ett tekniskt intresse. Du behöver kunskaper inom Windows 10 för att vara aktuell för tjänsten. Det är meriterande om du gått en IT- eller teknikrelaterad gymnasial utbildning. Det är också meriterande om du har arbetat med liknande uppdrag, men det är inte ett krav. Flytande svenska är ett krav. Låter detta som en tjänst för dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

54213

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till