Jobbet Tekniker sökes till intressant roll i Sundsvall har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniker sökes till intressant roll i Sundsvall publicerad av Framtiden

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Sundsvall

Arbetsbeskrivning


Vill du arbeta som mättekniker för ett etablerat bolag med stor utvecklingspotential? Är du kanske elektriker, mättekniker eller har gått teknikgymnasium med erfarenhet inom mätteknik? Då har vi tjänsten för dig! Ansök redan idag, intervjuer sker löpande.

Dina arbetsuppgifter
Hos vår kund får du möjligheten att resa en hel del i ditt arbete! Du utgår ifrån Sundsvall och har uppdrag där men även runtom i landet då företaget är rikstäckande. Du är oftast ute hos kund på tex elverksanläggningar och läser av elmätare på transmittorer för att se till att allt är i sin ordning. Arbetet innefattar även besiktningar av kablar och dosor. Dokumentation sker via Ipad där du även får dina uppdrag. Du jobbar i ett team samt ensam beroende på projekt och måste kunna vara flexibel att resa.

Om företaget
Företaget vi söker åt är ett av de största i energibranschen med cirka 1000 medarbetare och en omsättning på ca 2 miljarder SEK. Huvudkontoret ligger i Malmö, men företaget arbetar rikstäckande. Är du en person med mycket driv och vilja är detta ett företag med stora möjligheter till utveckling inom företags alla områden. Företagskulturen andas kamratskap med bra sammanhållning och hög uppslutning på företagets alla aktiviteter och evenemang.

Din profil
Vi ser att du är en flexibel person som kan resa en hel del i jobbet. Då du har mycket kundkontakt är det viktigt med känsla för service och trevlig attityd. Skallkrav: - Utbildad Mätingenjör, Mättekniker eller Elekriker, alt gymnasieutbildning inom Teknik - Svenska i tal och skrift - B körkort - Godkänd i belastningsregistret Meriterande: - Erfarenhet som elektriker - BE körkort

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Referens

20238

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till