Jobbet Tekniker Sökes till drivet bolag! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tekniker Sökes till drivet bolag! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Brinner du för meck och teknik och har relevant kunskap eller erfarenhet av att arbeta som tekniker? Vill du arbeta ambulerande med olika projekt för kunder såsom Coca-Cola och Arvid Nordqvist? Då har vi jobbet för dig!

Information om uppdraget:

Just nu söker vi duktiga och drivna tekniker till vår kund. Företaget är ett tekniskt konsultbolag som är en del av tillverkningsindustrin och erbjuder tjänster inom utveckling, reparation, underhåll, komponenttillverkning och användning av produktionsanläggningar. Efter snart 30 år i branschen har de etablerat kunder såsom Coca-Cola, Arid Nordquist, Hilton Food Group, Arla Foods, Jästbolaget och Svegro. Företaget är väletablerat men utmaningar för att reparera, bygga om och effektivisera produktionsanläggningar växer och därför söker vår kund nu därför duktiga tekniker som kan vara med på resan. Arbetet sker ute hos kund blandannat i Kallhäll, Sunbyberg, Jordbro eller där efterfrågan är.

Företaget arbetar brett inom säker och driftsäker produktion, förstudier, ombyggnad, optimering, tillverkning och akut reparation. Arbetsuppgifterna innefattar renovering och överseende på maskiner, smide, montage, el och automation.

Det här är ett konsultuppdrag där man blir anställd via Student Consulting och sedan uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att vara aktuell för den här tjänsten ska du ha ett tekniskt intresse och en god förståelse för meck, teknik, svets, svarv och fräs. Vi ser gärna att du har erfarenhet ifrån liknande branscher tidigare och att du har någon verkstadsbakgrund sedan innan. Du har god datorvana och tycker det är roligt att arbeta för olika kunder på varierande projekt. Som person är du driven, framåt och självständig. Du trivs med att få arbeta praktiskt med problemlösning och du är inte rädd för nya utmaningar. Låter det här för ett jobb som skulle passa dig? Tveka inte, sök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

42957

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Redovisningsekonom till myndighet i Solna Solna Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Säljare Solna Rusta AB
Account Manager till Ve Global // Stockholm Stockholm Oddwork Sweden AB
Redovisningsekonom till fastighetsbolag på Stureplan Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Legal Manager to Discovery Networks Sweden Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Regulatory Reporter till en av Europas storbanker. Stockholm Jurek Rekrytering & Bemanning AB
Navision Consultancy Stockholm Nigel Frank International
Sales Executive till WheelQ Stockholm Academic Work
Front-end developer for Mabtech Stockholm Academic Work
Customer Success Manager to WheelQ Stockholm Academic Work
Sortimentansvarig till ApoEx! Stockholm Academic Work
Account Manager till LeadDesk Stockholm Academic Work
Risk Controller till SPK Stockholm SJR AB
Risk Controller till SPK Stockholm SJR AB
Team Lead in Identity Management Stockholm Nigel Frank International

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till