Jobbet Tekniker med brinnande intresse för säkerhet rekryteras till Confidence har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tekniker med brinnande intresse för säkerhet rekryteras till Confidence publicerad av Lernia

Jobbet utgår om 3 dagar
Heltidsanställd
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Har du en teknisk ådra och intresse för att utvecklas inom säkerhetsbranschen? Just nu söker Confidence dig som vill ta klivet in i företaget som säkerhetstekniker!  

Arbetsuppgifter
För att ta sig an nya uppdrag och utöka verksamheten i Göteborg vill Confidence förstärka sitt team på säkerhetssidan. Som junior säkerhetstekniker arbetar du med integrerade säkerhetssystem inom brand, larm, passage, elektroniska lås och CCTV. Vi använder avancerad spetsteknologi med skräddasydda lösningar till våra kunder där säkerhet och kvalitet står i fokus. Vid anställning hos oss kompletterar vi dina förkunskaper med rätt utbildning så att du kan säkerställa effektiva lösningar till våra kunder. 

Vem är du?
Vi söker dig som har el-teknisk bakgrund eller liknande erfarenhet. Kanske arbetar du idag som elektriker eller teknisk fastighetsskötare och är intresserad av att utvecklas inom säkerhetsbranschen. Viktig är att du kan tyda och förstå ritningar på yrkesnivå samt att du har god förmåga att sätta dig in i olika sorters system. Vi söker dig som har ett högt servicetänk, är kommunikativ och lösningsorienterad. För att trivas hos oss behöver du självständigt kunna leda och fördela ditt arbete. I ditt dagliga arbete arbetar du främst på svenska men det är även viktigt att du kan kommunicera flytande på engelska i tal och skrift. Vi förflyttar oss mellan kontoret och våra kunder och därför är B-körkort ett krav. Du kommer också att resa i tjänsten emellanåt. 

Och vilka är vi?
Confidence är en ledande specialist inom integrerade säkerhetslösningar. Vi erbjuder en komplett portfölj av oberoende integrerade produkter och tjänster inom bland annat säkerhetsanalys, säkerhet, access, brand, larm, kamera och IT infrastruktur. Confidence operativa verksamheter, Säkerhet & Brand samt Lås, ingår i Confidence International AB, ett publikt bolag listat på NASDAQ First North. Läs gärna mer på www.confidence.se  

Vad kan Confidence erbjuda dig?
Confidence erbjuder dig utmanande och omväxlande arbetsuppgifter i en dynamisk miljö där du som medarbetare är med och formar framtiden. Hos oss kommer du att arbeta med kunniga kollegor och du får chans att utvecklas och växa genom spännande projekt. Gemenskap och delaktighet genomsyrar organisationen, vi som företag är medlem i Great Place To Work samt anslutna till Benify vilket ger dig som medarbetare fina förmåner.  

Låter detta intressant? Vi hanterar ansökningarna löpande så tveka inte att skicka in din redan idag i form av CV och personligt brev. Vi ser fram emot att höra från dig! Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår rekryteringskonsult från Lernia: Ulrika Werngren som du når på 0722 54 11 21 / ulrika.werngren@lernia.se  

OBS! Tjänsten kräver svenskt medborgarskap samt ett utdrag från polismyndighetens belastningsregister då vi hanterar sekretessbelagd information.

Referens

51655

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till