Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
Nej tack
SE
Vad vill du jobba med?

Tekniker inom Vattenrening till Bluewater job in Stockholm at Poolia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Du flyttas till en extern webbplats för att ansöka.

Ange din e-postadress nedan för att få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tekniker inom Vattenrening till Bluewater på Poolia

Tekniker inom Vattenrening till Bluewater

Poolia Stockholm, Stockholms län Heltid
Ansök på företagets hemsida

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post


Gillar du teknisk support, testning och utveckling? Bluewater är ett svenskt företag med kunder och distributörer i hela världen.

Vi söker en supporttekniker för våra vattenreningsprodukter, där vi specifikt jobbar med omvänd osmosis (Reversed Osmosis).
Du kommer att ansvara för kontakterna med alla våra kunder i Skandinavien och övriga Europa. Det är återförsäljare, distributörer eller butiksägare och i vissa fall med direktkontakt med större anläggningar i behöv av support. Du arbetar med teknisk support och kvalitetsfrågor via mail, telefon och vid behov platsbesök.
Vi har vårt huvudkontor och ett litet labb på Östermalm i Stockholm och vår service location finns i Dyvik, Åkersberga. Du rapporterar och samarbetar med vårt säljteam och till kvalitetschefen i USA.

I vårt service center arbetar du med att testa produkter och prototyper men även konkurrenters. Du blir vår representant i att utbilda och hjälpa våra kunder att installera, ge service och att marknadsföra våra högkvalitativa reningsprodukter.


Kvalifikationer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av vattenrening och som är van med att tolka analysrapporter och kan föreslå åtgärder utifrån lokala behov så som bräckvatten, brunnsvatten, filtrering och flöden. Du har åtminstone allmänna kunskaper om vattenrening, testanalyser, felsökning, konstruktion och installationsprocesser. Du kan tolka specifikationer och beskrivningar av sensorer och pumpar samt har kunskaper om hydrologi och flödeskontroll, Du är van med digitala verktyg såsom Excel, Word & Teams. Du kan kommunicera i tal och skrift på svenska och engelska.


Vi på Bluewater är övertygade om att det bästa vattnet kommer från lokala källor och renas på plats och inte transporteras med engångsplastflaskor över hela världen. Genom vår SuperiorOsmosis™ teknik kan vi dessutom ta bort 99,7% av bakterier och föroreningar så små som 0,0001 mikron (vilket är cirka 400 gånger mindre än det minsta viruset), dessutom i mycket höga direktflöden.Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.

 

Rekommenderade jobb

Tekniker inom Vattenrening till Bluewater
Poolia Stockholm Heltid
Junior Dataskyddsspecialist till Praktikertjänst AB
Poolia Stockholms län - Stockholm Heltidsanställd
Ej angett
Experienced Software Developer - Aurora Innovation
Poolia Uppsala län - Uppsala Heltidsanställd
Ej angett
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Ansök på företagets hemsida

Job ID: 59162