Jobbet Tekniker inom elmätning till stort energibolag inom området Uppsala! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniker inom elmätning till stort energibolag inom området Uppsala! publicerad av Academic Work

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Söker du en ny utmaning och vill utvecklas i din yrkesroll? Vår kund som är ett stort energibolag söker en tekniker inom elmätning till områdetUppsala. Detta är ett spännande jobb som innebär att underhålla elmätare på ett säkert sätt. Du får ett självständigt, fritt arbete i varierande miljöer. Tjänsten är långsiktigt och hos vår kund finns möjligheten till utbildning och utvecklingsmöjligheter. Ansök idag då vi går igenom urvalet löpande!


Om tjänsten
Academic Work söker en tekniker inom elmätning åt vår kund. Vår kund som är ett stort energibolag i Solna erbjuder ett spännande jobb som innebär att underhålla elmätare på ett säkert sätt. Du kommer att arbeta i Uppsalas kommuner. Deras tekniker arbetar idag med all tänkbar service av elmätare i kategori 1-5. De utför bl.a. en stor mängd kontroller och åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät. Detta är en innehållsrik tjänst där ena dagen inte är den andra lik vilket ger stor variation i ditt arbete. Du får ett självständigt, fritt arbete i varierande miljöer.
Hos vår kund finns möjlighet till utbildning och utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Ambitionen är att du på sikt ska bli anställd direkt av vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Arbetsuppgifter
Som tekniker inom elmätning kommer du arbeta brett med olika ärenden. Du kommer att starta med enklare ärenden inom kategori 1-2 för att sedan på sikt kunna ta dig an svårare. Dina ärenden kan vara i bostadshus, industrier eller ute mot stationer.

Du kommer till exempel att:

• Avläsa hushållsmätare, se över enklare fel och rapportera dessa
• Kontrollmäta elmätarna och byta ut dessa
• Skicka iväg mätarna på service och kontroll

Tjänsten passar dig som vill få in foten i ett stort energibolag där möjligheten till utveckling finns. Hos vår kund finns möjlighet till utbildning och utvecklingsmöjligheter internt, vi ser därför att du vill påbörja en långsiktig karriär hos vår kund.

Kandidatprofil

Vi söker dig som

• I grunden har en elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå med praktisk erfarenhet
• Som obehindrat kan tala och skriva på svenska
• Erfarenhet av praktiskt arbetat med elmätare
• Är datakunnig
• Har körkortsbehörighet B då resor är ett naturligt inslag i tjänsten

Det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av elmätarjobb i kategori 1-5.

Som person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du bör ha lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och har en hög serviceanda. Du ska trivas i ett självständigt jobb med mycket ansvar.

ÖVRIG INFORMATION

• Start: Enligt överenskommelse
• Omfattning: Heltid
• Placering: Uppsala
• Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
• Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
• Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på sts02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

• Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Information om företaget
Hos vår kund erbjuds du en trevlig arbetsplats med en bra gemenskap där du kommer känna dig inkluderad. De är öppna och generösa med kunskaper, insikter och idéer samt ställer upp för varandra. Vidare är de är positiva till att du vill utvecklas och utforska nya områden inom företaget. För att känna att du går åt rätt håll har de därför en karriärs- och utvecklingsmodell som skapar tydlighet. De tror också att ett positivt samarbetsklimat inspirerar, utvecklar och inkluderar samt ger energi och får alla att prestera och utvecklas. Hos vår kund tror man även att en bra balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt och skapar harmoni och effektivitet både hemma och på jobbet.

Referens

15031974-SE

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till