Jobbet Tekniker inom elmätning till stort energibolag i Luleå! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Tekniker inom elmätning till stort energibolag i Luleå! publicerad av Academic Work

Heltid
Luleå
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Söker du en ny utmaning och vill utvecklas i din yrkesroll? Vår kund som är ett stort energibolag söker en tekniker inom elmätning till Luleå. Detta är ett spännande jobb som innebär att underhålla elmätare på ett säkert sätt. Du får ett självständigt, fritt arbete i varierande miljöer. Tjänsten är långsiktigt och hos vår kund finns möjligheten till utbildning och utvecklingsmöjligheter. Ansök idag då vi går igenom urvalet löpande!

Academic Work söker en tekniker inom elmätning åt vår kund. Vår kund som är ett stort energibolag i Luleå som erbjuder ett spännande jobb med att underhålla elmätare på ett säkert sätt. Deras tekniker arbetar idag med all tänkbar service av elmätare i kategori 1-5. De utför bl.a. en stor mängd kontroller och åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät. Detta är en innehållsrik tjänst där ena dagen inte är den andra lik vilket ger stor variation i ditt arbete. Du får ett självständigt, fritt arbete i varierande miljöer.
Hos vår kund finns möjlighet till utbildning och utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten är säkerhetsklassad vilket innebär att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på heltid och är långsiktigt. Ambitionen är att du på sikt ska bli anställd direkt av vår kund, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Kandidatprofil

Som tekniker inom elmätning kommer du arbeta brett med olika ärenden. Du kommer att starta med enklare avläsning och felavhjälpning inom kategori 1-2 ,för att sedan på sikt kunna ta dig an svårare ärenden mot högspänning. Dina ärenden kan vara i bostadshus, industrier eller ute mot stationer.

Du kommer till exempel att:

* Avläsa hushållsmätare, se över enklare fel och rapportera dessa
* Kontrollmäta elmätarna och byta ut dessa
* Skicka iväg mätarna på service och kontroll

Tjänsten passar dig som vill få in foten i ett stort energibolag där möjligheten till utveckling finns. Hos vår kund finns möjlighet till utbildning och utvecklingsmöjligheter internt, vi ser därför att du vill påbörja en långsiktig karriär hos vår kund.

* I grunden har en elteknisk utbildning på gymnasie- eller eftergymnasial nivå med praktisk erfarenhet
* Som obehindrat kan tala och skriva på svenska
* Är datakunnig
* Har körkortsbehörighet B då resor är ett naturligt inslag i tjänsten

Det är meriterande om du har erfarenhet av någon form av elmätarjobb i kategori 1-5.

Som person ser vi att du är självgående och arbetar strukturerat. Du bör ha lätt för att samarbeta med både kollegor och kunder och har en hög serviceanda. Du ska trivas i ett självständigt jobb med mycket ansvar.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: September
* Omfattning: Heltid
* Placering: Luleå
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och kundens önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på ume01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Referens

15010388-SE

Liknande jobb

Student till expressarbetaruppdrag! Luleå Professionals Nord
Kundtjänstmedarbetare till Swedbank Piteå Professionals Nord
Kontrollant - Retail Knowledge, Luleå Luleå Retail Knowledge
Säljare tech Luleå Elgiganten AB
Deltidstjänst som IT-tekniker sökes Luleå StudentConsulting
Lagermedarbetere Luleå Elgiganten AB
Head of site Luleå Luleå SAAB
Skogsingenjör till Vattenfall Luleå Academic Work
Rekryteringsassistent Luleå StudentConsulting
Kandidatkommunikatör Luleå StudentConsulting
Supporttekniker Luleå Atea
Extraarbete för Student inom search! Luleå StudentConsulting
Cloud Solution Architect Luleå Sogeti

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till