Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tekniker till SIA Glass i Slöinge jobb i Falkenberg på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tekniker till SIA Glass i Slöinge på Lernia

Tekniker till SIA Glass i Slöinge

Lernia Falkenberg, Hallands län Heltid

SIA Glass är ett anrikt och framgångsrikt företag som står inför expansion!

Nu vill de förstärka med ytterligare två Tekniker som vill vara med och bidra till företagets fortsatta framgångar. Är du redo för nästa steg i karriären? Sök idag och anslut dig till en arbetsgivare med fascinerande historia, hög trivsel och fantastiska produkter som tillverkas utifrån ett stort socialt ansvarstagande.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med dina kollegor i teamet stöttar du som Tekniker fabrikens produktionslinjer. Ni arbetar med att planera, genomföra och följa upp förebyggande och avhjälpande underhåll. Via ett underhållssystem får ni era beställningar från produktionen och detta kan handla om att exempelvis felsöka maskiner/processer, byta komponenter eller ställa om maskiner för produktbyte.

Formell kompetens

  • Goda tekniska/mekaniska kunskaper genom utbildning och/eller arbetslivserfarenhet
  • Processkunskap och kunskaper i styr- och reglerteknik samt pneumatik
  • Goda datakunskaper

Meriterande

  • Erfarenhet av underhållsarbete
  • Kunskap inom LEAN
  • Praktisk utbildning och intresse för teknik

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som Tekniker på SIA Glass behöver du gilla ett fysiskt och rörligt arbete samt vara praktiskt lagd. Du har ett driv och en vilja att utvecklas samt tar tag i saker utan problem. Det är viktigt att du har lätt för samarbete och är serviceinriktad samt prestigelös mot dina kollegor. Om du är SIA Glass nästa Tekniker tror vi också att det är viktigt att du ser positivt på en vardag där det sker snabba omställningar. 

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort

Tjänsten är på heltid, visstid på 6 månader med chans till förlängning. Anställningen kommer vara direkt placerad på SIA glass.

Placering i Slöinge.

Arbetet är förlagt 2-skift alternativt ständig natt.

Tillträde enligt överenskommelse. Du kommer att bli anställd direkt av SIA Glass. 

Information

SIA Glass har valt att samarbeta med Lernia Bemanning i denna rekrytering. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lena Sagström på [ Link removed ]

Du söker tjänsten via [ Link removed ] . Urval och intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag har löpt ut och vi ser därför att du ansöker så fort som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om SIA Glass

SIA Glass AB är en del av Bertegruppen, Sveriges äldsta familjeföretag med anor från 1569. Glassmejeriet har funnits sedan 1961 med huvudkontor i Slöinge. SIA Glass utvecklar, tillverkar och säljer glass, sorbeter och andra frysta desserter till grossister, storhushåll, konsumenter och andra företag inom branschen. Företaget producerar även gräddglass av svensk färsk grädde med hållbarhet som viktigaste ledord. Värdeorden: ärlighet, omtanke, innovation och Slöingeandan genomsyrar hela organisationen och verksamheten.

Läs gärna mer på: [ Link removed ]  


Lernia är vägen framåt!
Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 101798