Jobbet Tekniker & montörer för framtida uppdrag - Skåne har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tekniker & montörer för framtida uppdrag - Skåne publicerad av Framtiden AB

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning


Vi på Framtiden är väl medvetna om att det rådande läget har påverkat oss alla på olika sätt. Samtidigt vill vi blicka framåt, arbeta hårt och bidra till att personer fortfarande får nya jobb och företag får nya kollegor. Vi har fortfarande många samarbetspartners som är på jakt efter duktiga kandidater här och nu och i våra dagliga samtal med dessa hör vi inte bara oro utan också en optimism kring vad som kommer när vi fått ordning på viruset och vardagen är tillbaka. Förhoppningsvis är detta snart och då vill vi vara väl förberedda.

Därför söker vi just nu efter Tekniker och Montörer till framtida uppdrag i Skåne. Vem vet, dessa uppdrag kan komma imorgon eller efter sommaren. Så, är du på jakt efter ett nytt arbete inom ekonomi eller bara lite nyfiken på vilka tjänster som kan finnas tillgängliga framöver är du välkommen att söka. Det finns även flera lediga tjänster som vi rekryterar till i skrivande stund, dessa hittar du på www.framtiden.com.

Om företaget
Vi på Framtiden har idag pågående samarbete eller för samtal med flera hundra företag i Skåne. Vi hjälper dessa att hitta sina nästa kollegor inom våra fyra affärsområden IT/teknik, ekonomi/finans, kontor/administration och lager/industri. Våra samarbetspartner är idag allt ifrån det stora multinationella bolaget till det mindre företaget med ett mål om att växa och nå framgång och dessa finns runt om i hela Skåne.

Din profil
Har du nyligen avslutat dina studier och är på jakt efter en möjlighet att kickstarta karriären med? Eller har du hunnit arbeta något år och vill vidare till nästa utmaning?
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ett tekniskt och/eller praktiskt område. Vi är alltid intresserade av montörer eller tekniker inom ventilation, automation, larm och säkerhet, entreprenad, service, drift och underhåll, fastighet, el och energi etc. Du som nyutexaminerad är varmt välkommen att söka, har du dessutom arbetslivserfarenhet är det meriterande.

Exempel på tjänster vi arbetar löpande med är ventilationsmontör, kyltekniker, säkerhetstekniker, astighetstekniker, elektriker, service och underhållstekniker med mera.

Om oss
Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

Referens

21740

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till