Jobbet Teknikchef till AQ Plast har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknikchef till AQ Plast publicerad av Norén & Lindholm

Jobbet utgår om 3 dagar
Full-Time
Västerås

Arbetsbeskrivning

Mod & Respekt – Entreprenörsanda – Enkelhet

Ovan är några av de värdeord som vi på AQ lever efter. Låter det spännande? Vi tycker det! Vi är stolta över vårt företag och den positiva utveckling vi har. Tillsammans skapar vi en bra arbetsmiljö som vi tror på och som ligger till grund för vår fortsatta utveckling.

Nu söker vi på AQ Plast en Teknikchef med projekterfarenhet och som lockas av att arbeta i ett företag där beslutsvägarna är korta och där frihet under ansvar råder. Här på AQ Plast får vi ta fram lösningar och förslag och genomföra dem!

Detta är en ny, bred och mycket spännande tjänst som dessutom har möjlighet att utvecklas och anpassas till den individ som passar bäst. Som Teknikchef på AQ Plast ansvarar du både operativt och strategiskt för teknikgruppen som består av åtta medarbetare inom projekt och underhåll samt för att driva och utveckla vårt projektledningsarbete. Tillsammans med ditt team kommer du att identifiera, prioritera och kommunicera investeringsbehov och förbättringsprojekt för att bibehålla en modern maskinpark, hög automationsgrad och effektiva processer för att på ett konkurrenskraftigt sätt kunna möta våra kunders behov. 

Vad du förmodligen har gjort innan Vi vill att du har erfarenhet av att jobbat som projektledare inom industrin och är van att hantera många projekt samtidigt. Du förstår hur du ska prioritera och stötta i projekten för att få till en bra och effektiv framdrift. Har du dessutom arbetat med att utveckla en teknikavdelning så är det en stor fördel. 

Du är en person som brinner för teknik och har en bred teknisk kunskap, gärna inom formsprutad plast och verktyg.

Du är framgångsrik i ett klimat där det är högt tempo. Du är en lösningsorienterad, strukturerad och jordnära person som trivs i en platt organisation där rak kommunikation och ansvarstagande är en hörnsten i verksamheten. 

Du har förmodligen fått höra att du är en tillgänglig chef som är bra på att få medarbetare att samarbeta i team och vi tror att en stor framgångsfaktor är att du är en ”hands-on person” som vågar agera. Trivs att vara kuggen i maskineriet där du på effektivaste sätt nyttjar resurserna som står dig till buds och utgår ifrån ditt affärssinne i vidareutvecklandet av projektverksamheten.

Vad vi erbjuder dig AQ är ett värderingsstyrt och spännande företag med korta beslutsvägar och prestigelös atmosfär. Som Teknikchef får du en central funktion i AQ:s verksamhet och har stora möjligheter att påverka affärsområdets fortsatta utveckling på ett positivt sätt.

Våra värdeord: Kunden i Fokus, Enkelhet, Entreprenörsanda, Kostnadseffektivitet, Mod & Respekt

I alla N&L’s rekryteringsprocesser blir du testad. Både på ett logiskt och personligt plan. Med hjälp av Alva Labs genomför vi en objektiv rekryteringsprocess. Testerna tar ungefär 10-20 minuter vardera.

Låter detta intressant för dig? Din ansökan registrerar du så snart som möjligt, dock senast den 18 oktober på [ Link removed ] eller genom knappen nedan. Urval och intervjuer sker löpande. Frågor om tjänsten besvaras gärna av Anna Hemmingsson hos Norén & Lindholm på 021-81 18 88.

Varmt välkommen med din ansökan!

Referens

norenlindholm2157

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till