Jobbet Teknik informatör / skribent sökes! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teknik informatör / skribent sökes! publicerad av Framtiden

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Har du ett stort tekniskt intresse samt tycker om att beskriva, förmedla och sammanställa text och bild? Vår kund söker nu en tekniskskribent / informatör.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifter: Som teknikinformatör kommer du arbeta självständigt och i ett team på 6-7 personer på projekt ute hos slutkund i Täby. Din roll innebär att du är länken mellan utvecklarna och konstruktörerna av produkten och produktens slutanvändare. Du kommer samla in information och data för att sammanställa det på ett strukturerat och tydligt sätt. Vanliga arbetsuppgifter - Intervjuer - Söka fram information - Verifiera informationen Man kommer skriva på engelska.

Om företaget
Vår kund är ett av Sveriges ledande teknikkonsultföretag och arbetar med spännande teknik i dess yttersta framkant. De är idag runt 1900 anställda och finns på ett 30 tal orter i Sverige. De har sin yttersta kompetens inom systemutveckling, logistik, mekanik, systemsäkerhet och informationssäkerhet. De är profilerade inom flyg, försvar, telekom och industrisektorn vilket ger dig som konsult en stor bredd i vilka branscher och uppdrag du kan tänkas arbeta i. Kunden satsar mycket på sina medarbetare genom väl utvecklade kompetensutvecklingsinsatser. Här får du goda karriärmöjligheter och de bästa förutsättningarna att utvecklas. För rätt person med rätt driv finns stora chanser till fler uppdrag inom koncernen.

Din profil
Skallkrav: - Relevant utbildning (Journalistik, textdesign, media och informationsteknik eller liknande) -Svenska i tal och skrift - Engelska i tal och skrift. Meriterande: - Skrivit rapporter/teknisk information tidigare - XML - Alla typer av contenmangamentsystem För att passa in i rollen är det viktigt att du har ett tekniskt intresse, strukturerad, förändringsbenägen och gillar att arbeta mot deadlines

Om oss
Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats. Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag. Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor
Start: omgående Ort: Alvik Omfattning: Heltid, tillsvidare Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

Referens

20025

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till