Jobbet Data Extraction Specialist till internationellt bolag har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Data Extraction Specialist till internationellt bolag publicerad av Hays Specialistrekrytering

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Nu söker vi en Data Extraction Specialist inom Healthcare

Din nya tjänst
Vi rekryterar nu en Data Extraction Spcecialist till ett bolag inom Healthcare Data Science. I denna roll kommer du arbeta med big data inom Real World Evidence. Du kommer tillhöra Real World Insight-teamet som arbetar mot sjukvård, universitet, myndigheter och forskning och ansvara för att få fram data från journalsystem. I arbetet kommer du att ha regelbundna kontakter med personer inom vården för att bl.a. förstå hur data är strukturerad i olika journalsystem. Du konfigurerar och utför extraktioner samt utför enklare bearbetning av data innan den lämnas över till statistikerna i teamet.

Genom din kunskap om vården och journalsystem kommer du att bidra till att driva klinisk forskning framåt i Sverige.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig som har en akademisk utbildning i health informatics eller IT, eller som i grunden är sjuksköterska och har goda IT-kunskaper. Du har god kunskap och erfarenhet från sjukvården och olika journal- och vårdsystem och EMR. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet från Life Science och klinisk forskning.

Som person är du resultatorienterad, strukturerad och organiserad. Du är en teamplayer med god samarbetsförmåga som kan kommunicera med människor på olika nivåer. Utöver detta ser vi att du även kan arbeta självständigt och att du kan arbeta med flera olika projekt samtidigt.

Vad du behöver göra nu
Om du är intresserad av rollen klicka på "ansök nu" och bifoga ditt uppdaterade CV på engelska. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hanna Stegared, 070 736 06 91. Urval och intervjuer sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag.

Referens

897692

Liknande jobb

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till