Jobbet Technical support till kund i norra Stockholm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Technical support till kund i norra Stockholm! publicerad av StudentConsulting

Jobbet utgår om 6 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du djup kunskap inom elektronik och komponenter och trivs i en roll med kundkontakt? Då har vi nu rollen för dig!

Information om uppdraget:

Till en internationell koncern med verksamhet över hela världen söker vi till den svenska säljorganisationen ytterligare en medarbetare. Technical support-teamet består av tre personer som besvarar företagets kunders tekniska frågor på sortimentet med över 150 000 artiklar inom elektronik.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Besvara frågor om deras produkter
• Utifrån kundens behov föreslå produkter
• Ta emot order på hela produktsortiment
• Merförsäljning

Omfattning:
Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att du blir anställd direkt av vår kund. Tjänsten är på heltid med arbetstid måndag-fredag, kl. 8.00-17.00, och startar så snart vi hittat rätt person.

Detta söker vi:

Du som söker behöver ha en bred kunskap inom elektronik och komponenter. Vi tror att du har genomgått en gymnasieutbildning inom exempelvis: El, tele, teknisk utbildning alternativt genom arbetslivserfarenhet förvärvat din tekniska kompetens. Du behärskar både svenska och engelska. I det dagliga arbetet kommer du att använda dig av telefon, mejl och chatt.

Låter denna tjänst som något för dig? Ansök redan idag!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45585

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till