Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Technical Support, Timrå jobb i Sundsvall på Uniflex

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Technical Support, Timrå på Uniflex

Technical Support, Timrå

Uniflex Sundsvall, Västernorrlands län Heltid
Jobbeskrivning
Har du erfarenhet av arbete inom support och en genuin passion för kundservice? Talar och skriver engelska obehindrat och vet hur man bemöter kunder på bästa sätt? Då har vi jobbet för dig! Tjänsten är på heltid med önskad start omgående. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför in din ansökan redan idag! I rollen som kundsupportmedarbetare kommer du i ett team om fyra kollegor att ge optimal service och support mot Storbritannien. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är att besvara frågor, ta emot beställningar, sköta reklamation och/eller ge teknisk support gällande reservdelar. Administration i form av ärendehantering är en del av vardagen. Kontaktvägarna innefattar telefon, mail och chatt.

Personliga egenskaper
- Du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete, gärna kundtjänst eller support • Systemvana och ett tekniskt intresse • Du talar och skriver obehindrat på engelska • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av D365 • Meriterande om du tidigare arbetat med reservdelar För att passa in i rollen som kundsupportmedarbetare är du kommunikativ och besitter en hög servicekänsla med ett driv och engagemang i din yrkesroll. Du har en förmåga att prioritera bland dina arbetsuppgifter och behåller lugnet även i pressande situationer. Som person är du öppen, social och värdesätter goda relationer med kunder och kollegor. Vidare är ditt arbetssätt organiserat och du har en förmåga att vara flexibel när det behövs.


Du skickar din ansökan via vår hemsida www.uniflex.se Se till att eventuella referenser som finns namngivna i dina ansökningshandlingar har kännedom om att de finns med där och att de eventuellt kommer att bli kontaktade vid en eventuell rekryteringsprocess. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering. Uniflex finns i Sverige, Norge och Finland. I Sverige är vi drygt 3 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Kompetensföretagen samt Byggföretagen och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt ISO 45001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi följande: • Kollektivavtal • Tjänstepension • Friskvårdsbidrag och andra personalförmåner • Försäkringar • Marknadsmässig lön • Karriär och utveckling Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra värderingar affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 55954