Jobbet Technical Sales Specialist till Future CAD har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Technical Sales Specialist till Future CAD publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att arbeta inom infrastruktur med Autodesk och BIM-lösningar? Vill du arbeta som tekniskt stöd till återförsäljare och samarbetspartners till Future CAD? Future CAD söker nu en Technical Sales Specialist till sitt kontor i Stockholm!

Om företaget

Future Group är distributör av mjukvara från leverantören Autodesk, som är ett världsledande programvaruföretag vars design- och konstruktionsprogram används inom branscher som byggnation, tillverkning, infrastruktur samt film- och spelproduktion. Future Group är ett finskt privatägt företag med verksamhet i över 20 europeiska länder och ansvarar för programvarudistribution, återförsäljarrekrytering, support och kanalutveckling. Med unika tjänster, verktyg och ett engagerat partnerteam ser de till att addera värde till sina partners verksamhet. Företagets omsättningen växte till nästan 150 m€ på sista räkenskapsperioden och fortsätter framrika tillväxten. Du kommer att ingå i Technical Sales Specialist-teamet som idag är tre personer som arbetar i Danmark och i Sverige. Vidare rapporterar du till sälj- och marknadschefen i Finland

Arbetsuppgifter

I rollen som Technical Sales Specialist arbetar du stöttande till Future CAD:s återförsäljare med din tekniska kompetens inom ENI, Civil/infrastruktur samt inom BIM-processer. Detta görs genom att demonstrera kring och hålla i webinars om Autodesk:s produkter hos partners och slutkund samt genom att agera tekniskt stöd till återförsäljare vid större affärer. Du stöttar även marknadsavdelningen genom att hålla i webinars, vara delaktig på mässor/event och genom att ta fram material till marknadsavdelningen. Tjänster innehåller 20% resor, främst till Europa men även i övriga världen.

Formella krav

• Eftergymnasial utbildning inom infrastruktur • Minst ett års erfarenhet av att arbeta med Autodesk eller likvärdigt program mot kund • God kännedom om BIM-lösningar • Goda kunskaper i tal och skrift i engelska och något nordisk språk • Meriterande att vara trespråkig Vi ser att du trivs i en relationsskapande roll då du arbetar tätt med Future CAD:s återförsäljare och kunder. Du är trygg i att demonstrera produkten och föreslagna lösningar, och har tillräcklig med produktkunskap för att kunna relatera den till kundens affärer. Du har förståelse för kundens utmaningar samt branschens arbetsflöden och föreslår utifrån detta strategiska lösningar.

Övrig information

• Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Future CAD har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Future CAD en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete. Start: Omgående Plats: Liljeholmen Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: teknisk säljare, heltid, stockholm, infrastruktur, ingenjör, autodesk, civil, BIM, ENI,

Referens

2462801

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till