Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Technical Sales Manager jobb i Sollentuna på Michael Page

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Technical Sales Manager på Michael Page

Technical Sales Manager

Michael Page Sollentuna Heltid

Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta lösningsorienterat med Partners över stora delar av världen. Kunderna finns i huvudsak inom tillverkning, men även andra industrier. Du kommer ha en bred och spännande kundkrets där du tillsammans med Partners och våra direktsäljare i Sverige, kommer ta fram kundanpassade lyfthjälpmedel.

Information om kunden

Pronomic har sedan 1989 utvecklat lyftlösningar till flera olika branscher. Våra ergonomiskt anpassade produkter och lösningar för lyft hjälper våra kunder att öka produktiviteten samtidigt som vi kan bidra till att förbättra arbetsmiljön. Våra lyftvagnar hjälper till att skona armar, axlar, rygg och knän samt effektiviserar ditt arbete.

Pronomic har mer än 30 års erfarenhet av lyftutrustning och är nu den marknadsledande tillverkaren av mobila lyftlösningar. Vi är experter på att lösa problem när det gäller materialhantering upp till 325 kg och arbetar kontinuerligt med att försöka hitta nya innovativa lösningar och produkter.

Våra lyftlösningar tar vid där en truck lämnar och hämtar material. Ett unikt modulkoncept ligger till grund för våra mobila elektriska lyftvagnar. En noggrann behovsanalys inleder alltid vårt arbete. Modulkonceptet ger oss så gott som obegränsade möjligheter att bygga en lyftvagn anpassad för varje kunds behov och tillämpning. Vi erbjuder även ett komplett utbud av standardprodukter med varierande kapacitet och funktionalitet.

Beskrivning

OM TJÄNSTEN

Du kommer att arbeta med kommersiella och tekniska frågeställningar som är direkt kopplade till lösningarna. Tjänsten innebär ett nära samarbete med Pronomics övriga tekniker och organisation.

Ditt ansvar och uppdrag i korthet:

  • Ge teknisk rådgivning till Partners och säljare.
  • Konstruktion av lösning
  • Beredning av order till produktion
  • Framtagning av offerter.
  • Fånga upp idéer och ta fram kundanpassade lösningar.
  • Kundorderregistrering och hantering.
  • Partner- och sambesök till deras slutkunder.

Sökandes profil

OM DIG

Vi söker dig som har teknisk- eller ingenjörsexamen inom maskinteknik och/eller maskinkonstruktion. Vi ser gärna att du har ca 5 års erfarenhet av maskinkonstruktion och kunskaper inom CAD (3D och Inventor).

Du älskar kundanpassade lösningar. Du är idérik, affärsmässig, pragmatisk och van vid att jobba nära Partner och säljare. Då tjänsten innebär många externa och interna kontakter krävs en god förmåga att kommunicera med olika personer på både svenska och engelska.

Vi ser även att du är noggrann i ditt dagliga arbete och trivs både att arbeta enskilt och i grupp.

Jobberbjudande

I denna rekrytering samarbetar Pronomic med Michael Pages rekryteringskonsult Michael Murica. Önskas ytterligare information om tjänsten kontakta Michael på 0701423564. Urval och intervjuer sker löpande

Varmt välkommen!

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: JN -112021-4534549