Jobbet Technical Lead / Teamledande teknikkonsult / Lösningsarkitekt har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Technical Lead / Teamledande teknikkonsult / Lösningsarkitekt publicerad av Bravura

Full-Time
Göteborg

Arbetsbeskrivning

Vill du bidra till att utveckla ett företag i förändring med din tekniska kunskap? Rollen som Technical Lead erbjuder dig möjligheten att bidra med din tekniska expertis för att lyfta ditt team och företagsaffären.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Lin Education.

Om företaget

Lin Education är idag Sveriges ledande bolag i gränslandet mellan pedagogik, digitalisering, utveckling och lärande. De har i över tio år bidragit till att utveckla och modernisera svensk skola, bland annat genom att leverera och administrera digitala verktyg till skolor. Lin Education står inför en förändringsresa där denna tjänst har en central roll i att bidra till att höja det tekniska fokuset i framtida affärer för hela den offentliga sektorn. Du kan utgå från något av kontoren i Göteborg, Stockholm eller Malmö och blir en del av ett inspirerande och kreativt gäng som drivs av engagemanget att vilja göra en viktig skillnad för svensk offentlig verksamhet.

Arbetsuppgifter

I denna nya roll kommer du att fokusera på att utöka den tekniska aspekten av Lin Educations kommande affärer genom ansvar inom ledarskap, interna konsultationer och operativa frågor. Med din expertis inom Microsoft konsulterar du i tekniska frågor såväl internt som externt. Du är delaktig i att ta fram produktkoncept där du bidrar med vilka tekniska åtgärder som är möjliga att genomföra och du samarbetar med övriga team för att skapa goda affärer. Din konsultativa roll innebär också kundkontakt, både i ett införsäljningsskede där du kan förklara alternativa lösningar för kunden och med operativa uppgifter såsom transformering, migrering och problemlösning. Du leder ett team bestående av fem kompetenta teknikkonsulter som har olika kompetensinriktningar. Din roll är att vägleda dem i deras uppdrag och prioriteringar för att se till att skapa lönsamma affärer. Du har fullt personalansvar och skapar förutsättningarna för att nå gruppens omsättningsmål.

Formella krav

• Erfarenhet och kunskap inom Microsoft-miljöer och molnlösningar • Erfarenhet av kundkontakt och att arbeta nära affären • Meriterande med tidigare erfarenhet av en ledande roll • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, gärna van vid teknisk dokumentation på bägge språk Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Din ledarstil kännetecknas av en öppen attityd och en positiv inställning, och du har förmågan att motivera och få med dig andra människor för att skapa resultat. För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att skapa affärer och se resultat. Du har intresset och förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du bidrar med idéer och nya perspektiv och har ett intresse för att lära dig nya saker och att testa på nya tillvägagångssätt. Vidare tycker du att det är stimulerande att ständigt vara med och bidra till förbättringar av processer och rutiner. I rollen som Technical Lead har du många kontaktytor internt och externt och du räds inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en god kommunikativ förmåga, du är bekväm med andra människor och känner dig avslappnad i sociala situationer.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse Plats: Göteborg, Stockholm eller Malmö Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ] Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Technical Lead, tekniker, systemtekniker, lösningstekniker, lösningsarkitekt, solution architect, systemanalys, Microsoft, mobile device management, ledarskap, ledare, chef

Referens

2866401

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till