Jobbet Technical advisor för Elgiganten i Köpenhamn har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Technical advisor för Elgiganten i Köpenhamn publicerad av StudentConsulting

Heltidsanställd
Malmö

Arbetsbeskrivning

Just nu letar Elgiganten i Köpenhamn efter en ny kollega, i rollen som technical advisor. Här får du båda ett roligt jobb och en bra arbetserfarenhet som du kan använda dig av, i oavsett vad du ska jobba med i framtiden.

Information om uppdraget:

I rollen som technical advisor kommer du att lära dig mycket om Elgiganten som företag och om deras olika produkter. Den dagliga uppgiften är att vägleda, Elgigantens kunder med deras produkter, över telefon, för att ge den bästa professionella service och support, för att lösa deras problem.
Du kommer att få arbeta i stort och ljust omgivning i Köpenhamn S. Där kommer du att vara en del av ett team, som alla delar gemensam intresse för IT-produkter och som ser sig själva delaktig i ett gemenskap.

Jobbet är en heltidstjänst och en deltidstjänst och din arbetstid kommer att vara i skift.

Detta söker vi:

För rollen som teknisk rådgivare söker vi framför allt dig, som är en social och kommunikativ stark person, som motiveras av att arbeta med människor och som vill bli en viktig del av ett team med ett bra och starkt relation.

Det är ett plus om du tidigare har arbetat med människor eller IT-support, men det är inte ett krav.

Elgiganten erbjuder stora utvecklingsmöjligheter där du snabbt kommer att kunna skaffa dig mer ansvar i dina arbetsuppgifter. De kan också erbjuda en arbetsplats som lägger stor vikt på att kollegorna ska ha det bra mellan varandra, för att skapa ett bra teamwork.

Ansök om jobbet idag!
Vi ser fram emot att höra från dig!

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

52888

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till