Jobbet Technical Accountant / Ekonomiassistent till försäkringsbolaget HDI Global Specialty har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Technical Accountant / Ekonomiassistent till försäkringsbolaget HDI Global Specialty publicerad av SJR AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

                                              

Försäkringsbolaget HDI Global Specialty är en del av Talanx som är en av världens största försäkringskoncerner verksam i över 150 länder. Vi vill vara det bästa försäkringsbolaget där drivna och duktiga medarbetare arbetar, där vi är kända för vår expertis, samtidigt som vi tillhandahåller lösningar och hög service till våra kunder och affärspartners. Tillsammans med våra kollegor på systerbolaget Hannover Re är vi cirka 110 personer på Stockholmskontoret. Vi sitter i moderna och trivsamma lokaler på Kungsholmen.

Hos HDI Global Speciality välkomnas du in i ett glatt och prestigelöst klimat med engagerade kollegor. Mer info om HDI Global Specialty finns på: www.hdi-specialty.com (http://www.hdi-specialty.com/).

Om tjänsten 

Nu söker vi en accountant / ekonomiassistent till Flygavdelningen, med erfarenhet från försäkringsbolag. Du kommer ha ett nära samarbete med övriga accountants, assistenter och underwriters inom det internationella teamet.

I din roll ingår bland annat arbetsuppgifter såsom bokning av försäkringspremier och skador efter avstämning av kontraktsvillkor i eNora. Du ansvarar för in- och utbetalningar, sköter kravhantering och hanterar löpande kontakter med HDI Global Specialtys internationella affärspartners. Kommunikationen sker till stor del på engelska via mail och telefon.    

Vem söker vi?

Vi söker dig som är gymnasieekonom eller med andra eftergymnasiala studier i ekonomi, med erfarenhet från försäkringsbranschen. Kanske arbetar du idag inom kundtjänst, administration eller som ekonomiassistent och är redo för nästa steg in i en internationell organisation. Du har hunnit skaffa dig några års arbetslivserfarenhet och har landat i att du trivs i en administrativ roll, med numeriska arbetsuppgifter där noggrannhet, struktur och kvalitet fungerar som ledstjärnor.

Vidare uppskattar du gott samarbete, att få tillhöra ett team där alla hjälps åt samt att det finns utrymme både för dagliga rutiner och att genomföra förbättringsarbete och utveckla processer.

För att passa personlighetsmässigt bör du dessutom vara serviceminded, uthållig och bra på att prioritera. Då rollen innebär internationella kontaktar behöver du ha goda kunskaper i tal och skrift i såväl engelska som svenska.   

Ansökan

I denna rekrytering har HDI valt att samarbeta med SJR. För mer information är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sara Borgeström på 070-471 59 14. Sista ansökningsdag är 2020-09-20. 

Notera att vi tyvärr inte kan ta emot CV via e-post.  

Varmt välkommen med din ansökan! 

Titel: Accountant / Ekonomiassistent


Referens

teamtailor-933681-174112

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till