Jobbet Technical Account Manager / Account Manager till Acte Solutions har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Technical Account Manager / Account Manager till Acte Solutions publicerad av Bravura

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Har du tidigare erfarenhet av teknisk försäljning inom industriteknik? Motiveras du av goda kundrelationer och vill arbeta med teknikledande kunder inom industrin? Hos Acte Solutions erbjuds du en roll där du får ta stort ansvar samtidigt som du blir en del av ett företag med korta beslutsvägar!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Acte Solutions.

Om företaget

ACTE har ambitionen att vara ett stöd och en genväg för svensk industri i den pågående digitaliseringen och uppkopplingen av produkter (IoT). De levererar tjänster, standard- och skräddarsydda lösningar inom inbyggda system och konnektivitet. ACTE Solutions utvecklar lösningar inom industri, automation, marin, telekommunikation och medicinteknik. Att arbeta på Acte passar dig som är intresserad av att arbeta nära ny teknik. ACTE ingår i koncernen Lagercrantz Group, Division Electronics och de finns i Sverige, Norden och Europa. Lagercrantz Group är en ledande leverantör av teknik med marknadsledande positioner i expansiva nischer. Koncernen är en värdeskapande teknikgrupp inom B2B som erbjuder egna produkter och produkter från ledande leverantörer. Koncernen består av cirka 45 företag som fokuserar på att erbjuda specifik teknik till kunder på specifika marknader.

Arbetsuppgifter

I rollen som Techincal Account Manager har du ett helhetsansvar för några av företagets kunder inom Industrial Technology Distribution (ITD). ACTE Solutions ITD är en lokal partner till svenska industriföretag med behov av till exempel stöd för in-design och kundanpassningar, logistiktjänster och eftermarknadssupport. ITD är verksam inom inbyggd elektronik, med huvudfokus inom områdena industri-PC, moduler och terminaler för mobil kommunikation, displayer för industriell tillämpning och tillbehör så som sensorer, kameror och antenner. Som Techincal Account Manager ansvarar du för hela försäljningskedjan från prospektering, mötesbokning och kundbesök till avslutad affär. Du arbetar både med befintliga och nya kunder. Din främsta uppgift är att skapa långvariga och framgångsrika affärsrelationer samt utveckla försäljningen genom personliga kundbesök. I rollen bearbetar du företag i olika branscher med fokus på att identifiera kundens behov och därefter finna en kundanpassad lösning. I rollen har du seniora säljkollegor, innesäljare och tekniker till stöd i din arbetsprocess. Vid komplexa frågeställningar har du en kollega från teknikgruppen med dig ut på mötet. Tjänsten utgår från Stockholm och försäljningsområdet är hela Sverige. I arbetet ingår därför både resor och övernattningar.

Formella krav

• Tidigare erfarenhet av försäljning inom industriteknik • Tekniskt intresse • B-körkort • Flytande i tal och skrift i både svenska och engelska För att trivas i rollen är du en person som sätter upp höga mål för dig själv. Du har förmåga att tänka och resonera strategiskt samt har en god förståelse för affärens långsiktiga betydelse och dess möjliga utfall. Vidare har du förmågan att se helheten ur olika affärsmässiga perspektiv och är mån om att arbeta på projekt tills resultat uppnås. Du är initiativtagande och driver arbetet framåt och söker ständigt nya utmaningar. Du har lätt för att fatta beslut även om tiden är knapp. Du planerar och organiserar ditt arbete väl och arbetar proaktivt och strukturerat. Ditt intresse för andra människor gör att du bygger dina relationer på ett genomtänkt sätt, är en god lyssnare och anstränger dig för att leverera lösningar.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid Plats: Stockholm Lön: Enligt överenskommelse Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar. Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan! Sökord: Account Manager, Key Account Manager, Technical Account Manager, teknisk säljare, säljare, försäljning, heltid, Stockholm

Referens

2678301

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till