Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tech Recruiter jobb i Malmö på Tech Talents

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tech Recruiter på Tech Talents

Tech Recruiter

Tech Talents Malmö, Skåne län Heltid
Om uppdraget

Vi välkomnar nu ytterligare en kollega som vill vara med på vår resa med att utveckla rekryteringsfunktionen Tech Talents i syd. Tjänsten som Tech Recruiter passar dig som brinner för rekrytering med ingenjören i fokus. Du arbetar med hela rekryteringsprocessen och blir en viktig nyckelperson som utvecklar samt vässar vår närvaro på marknaden. Vid din sida har du ett sammansvetsat team med mångårig erfarenhet från branschen. Hos oss är vikten av en stark laganda högre än den individuella prestationen. Tillsammans arbetar vi mot ett gemensamt mål – att hitta och matcha ingenjörer till spännande bolag inom teknikbranschen. Här ges chansen till att arbeta i en företagskultur som präglas av högt i tak, vinnarinstinkt och en härlig gemenskap. Vi tror på att ha roligt tillsammans och att utmana i nya tankebanor på konsultmarknaden 

–” en god teknisk utbildning ska löna sig ”. Det är genom människor som vi kan göra skillnad, och genom att låta individer få utrymmet att utvecklas kommer vi kunna forma ett bolag där vi trivs och utvecklas. Tjänsten ger stor frihet under ansvar med goda möjligheter att påverka innehållet i både din vardag som bolagets utveckling.

Arbetsuppgifter

I rollen som Tech Recruiter har du helhetsansvaret för rekryteringsprocessen. Ditt primära ansvarsområde är att proaktivt attrahera och rekrytera nya talanger till attraktiva tjänster inom teknikbranschen. Du lyssnar in vad ingenjören är intresserad av för att därefter matcha rätt tjänst och kund utifrån önskemål. Vidare har du uppdragsspecifika rekryteringsuppdrag där du ansvarar för hela rekryteringsprocessen, med allt ifrån kravprofil, search/headhunting till kompetensbaserade intervjuer och referenstagning. Som en del av din tjänst har du även personalansvar för ett färre antal ingenjörer på längre konsultuppdrag ute hos dina kunder.

Vi söker dig som

Tjänsten passar dig med ett par års erfarenhet av rekrytering, till en fördel med IT/Teknik inriktning. Ditt intresse och flexibla arbetssätt med att hitta nya talanger inom bristyrken väger dock tyngre än din erfarenhet av techrekrytering.


Vidare har du:

•      En god affärsförståelse

•      Kreativa sourcingskills

•      Ett intresse för att arbeta med rekrytering av IT och tekniktjänster

•      Mycket goda kunskapar i både engelska och svenska i tal och skrift


För att passa in i rollen som Tech Recruiter hos oss har du lätt för att skapa förtroendegivande relationer med såväl ingenjörer som kunder. Du besitter en förmåga att se, lyssna in och fånga ingenjörens intresse. Som Tech Recruiter trivs du i en snabbfotad och rörlig miljö med många kontaktytor. Då bolaget är expansivt lägger vi stor vikt på att du är en lyhörd lagspelare som värderar ett nära samarbete tillsammans med dina kollegor.

Hos oss trivs du som vill bidra med din positiva energi i en miljö som karaktäriseras och lever våra T.E.C.H värderingar: Together, Experience, Challenge, Happy. Vi har en hög prestigelöshet, professionalism och en stor utmaningsanda, alltid nära till beslut och med stora möjligheter att påverka.

Om oss

Tech Talents är ett konsult- och rekryteringsföretag för ingenjörer tidigt i sin karriär och vi anser att en god teknisk utbildning ska löna sig. Tech Talents fokuserar på spännande uppdrag inom IT och Teknik samt att skapa goda förutsättningar för att våra konsulter ska växa i deras yrkesroller. Vi har varit verksamma i drygt tre år och har under denna period vuxit och etablerat oss i Linköping, Jönköping, Göteborg och Malmö - med en tydlig tillväxtplan på etablering i ytterligare städer kommande år.

Vi har fått avtal och förtroenden från flertalet av regionens mest attraktiva arbetsgivare för ingenjörer, detta för vårt seriösa förhållningssätt och starka erbjudande till såväl kandidat som kund. Vi brinner för att skapa värdeskapande aktiviteter för ingenjörer och förstår vikten av en seriös kontakt inför att de tar sina första steg ut i yrkeslivet.

Tech Talents är ett dotterbolag till Vinnergi AB och ingår i en större koncern. Huvudägare är Sobro AB, en engagerad och långsiktig ägarpartner. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare samt tydliga målsättningar är de med och bygger våra lönsamma företag med god tillväxt och bestående värden. Läs gärna vidare om oss [ Link removed ]  


Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Malmö

Vill du bli en del av vårt energiska och härliga team? Varmt välkommen med din ansökan.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av ansvarig Head of Tech Talents Malmö, Lina Beaman, [ Link removed ] , tel nr: 0738-23 24 10.



 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: techtalents250