Jobbet Tech Lead till SEB i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tech Lead till SEB i Stockholm publicerad av Skandinaviska Enskilda Banken AB

Jobbet utgår om 5 dagar
Heltidsanställd
Solna

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Vill du vara med och ta en ledande roll inom utvecklingen av våra digitala tjänster på SEB? 
Vi söker en Tech Lead inom .NET med fokus på att bygga mikrosajter för våra webbapplikationer till oss på ISD Business Support i Stockholm. Hos oss på SEB får du möjligheten att leda ett agilt team och tillsammans med dina kollegor vara en viktig del för att utveckla vår digitala kundupplevelse. 


ansvarsområde.

Hos oss kommer du bidra till både affären och människors vardag genom nyutveckling av system och att bygga nya applikationer för förbättring av våra digitala tjänster. Du blir en central del av vår digitala förflyttning i en modern miljö - både vad gäller teknik, arbetssätt och arbetsplats. Du blir en del av ett affärsnära team som arbetar agilt med nya tekniker, webb APIer och mikrotjänstarkitektur. I rollen som tech lead får du möjlighet att agera ambassadör för plattformens utveckling och arkitektur, samt arbeta mot en Cloud-hostad miljö med processer och metoder inom Continuous Integration och Continuous Delivery.

SEB har en riktigt spännande resa framför sig där den digitala transformationen står i fokus och vi arbetar enligt ”SAFe for teams” där kollegor från IT, affär och operations organiseras i Tribes och Domäner. Teamet består av utvecklare, testare, kravanalytiker, produktägare och scrum master och vi sitter i våra ljusa och fina lokaler i Arenastaden, Solna. 


kvalifikationer.

För att lyckas i rollen tror vi att du har en akademisk examen inom IT eller motsvarande och du kännetecknar dig som en erfaren .NET/C# utvecklare eller fullstack utvecklare som rör sig obehindrat från tjänsteutveckling i C# till webbutveckling i Angular. Du känner dig sedan tidigare trygg med att arbeta både med API:er, containers och mikrotjänster och har gjort det inom ett flertal projekt. Du trivs att arbeta med agila metoder och känner dig trygg i både det svenska och engelska språket, både skriftligt och muntligt. 

Meriterande
  • Erfarenhet av frontend utveckling, t.ex. Angular 
  • Erfarenhet inom databaser; t.ex. SQL
  • Erfarenhet inom .NET Core 
  • Erfarenhet inom bank och finans


ansökan.

I denna rekryteringsprocess samarbetar SEB med Randstad Technologies. Urvalet sker löpande och därför behöver din ansökan så snart som möjligt. Registrera din ansökan på www.randstad.se/arbetssokande/jobb/it/. 

För frågor, kontakta rekryteringskonsult Erik Perborn, erik.perborn@randstad.se, +46768557612 eller rekryterare Johanna Odelkrantz, johanna.odelkrantz@randstad.se +46733434582 

Referens

201300858

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till