Jobbet Tech Lead Java till SEB i Stockholm har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tech Lead Java till SEB i Stockholm publicerad av Ada Digital

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du jobba med arkitektur inom Master Data Management? Vi söker en Tech Lead Java till SEB i Stockholm.

Vi på SEB genomgår just nu en spännande transformationsresa för att bli en ännu mer datadriven bank och erbjuder dig en central roll som Tech Lead för vår Master Data Management Platform. Här får du möjligheten ta egna initiativ gällande tekniska utvecklingsbehov och implementera nya lösningar.

OM JOBBET

Som Tech Lead kommer du tillsammans med en Domänarkitekt ansvara för frågor rörande arkitektur, design och teknikval för att lyfta vår Master Data Management Platform till en ny nivå. Med hjälp av MDM-platform samlar och tillgängliggör vi data till våra kollegor i banken via API:er, Apache Kafka och Data Lake. Så ditt arbete kommer att göra skillnad för hela SEB!

Vi erbjuder dig:

  • Nyutveckling i ett av SEB:s viktigaste system som kräver hög säkerhet och tillgänglighet
  • Stort fokus på integrationer, Apache Kafka och API:er
  • Möjligheten att påverka vår framtida arkitektur
  • Ett prestigelöst team som gärna testar ny teknik

Du kommer att tillhöra ett team på 6 personer bestående av Utvecklare, Scrum Master, Business Analyst och Produktägare. Vi tillhör Triben Product Lifecycle Management med fokus på produktdata och arbetar agilt enligt SAFe med 2 veckors sprintar och dagliga standup. Vi sitter i moderna lokaler bredvid Mall of Scandinavia i Solna.

VEM ÄR DU?

Vi brinner för ny teknik och hoppas du gör det också! Du är en erfaren Java-utvecklare med erfarenhet av arkitekturfrågor. Du trivs i en ledarroll där du stöttar ditt team i tekniska frågor och ansvarar för att driva ert arbete framåt. Vidare kommer du ha ett tätt samarbete med stakeholders med en icke-teknisk bakgrund och därför är det viktigt att du är kommunikativ och pedagogisk.

Välkommen med din ansökan!

LÄS MER OM HUR DET ÄR ATT ARBETA PÅ SEB

www.sebgroup.com/career

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!

Referens

8579397DE420478493B00B4F8FF6556D

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till