Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tech-karriär på SEB: Testautomatiserare jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tech-karriär på SEB: Testautomatiserare på Ada Digital

Tech-karriär på SEB: Testautomatiserare

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Som Testautomatiserare inom Financial Crime Prevention bidrar du till SEB:s arbete med att upptäcka och förhindra brott!

Att arbeta som Testautomatiserare och delta i SEB:s Tech Programme är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Financial Crime Prevention hos oss på SEB tillhör du det team som kontrollerar värdepappershandel och Trading. Du arbetar med automatiserad testning av de system vi använder för att säkerställa att handel med värdepapper utförs korrekt, och ser till att vår verksamhet och våra kunder är skyddade.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Som Testautomatiserare hos oss tillhör du teamet Financial Instruments Surveillance. Vår uppgift är att säkerställa att bankens handel av värdepapper följer uppsatta regelverk, och att identifiera mönster eller beteenden som kan tyda på brottslig handel. Vi ansvarar för system utvecklade i Java och Python som möjliggör detta.

I din roll arbetar du med automatiserad testning för att säkerställa att våra system håller hög kvalité. Du arbetar nära seniora testare och kommer få möjligheten att lära dig allt inom området hos oss. Du skriver testfall och bygger ramverk för hur våra lösningar testas automatiskt och kontinuerligt i samma takt som utvecklingen, med ett fokus på back-end och test av våra API:er. I denna roll får du även vara delaktig i att fortsätta bygga upp vårt testarbete samt införa nya idéer och arbetssätt.

Din framtida chef, Marcus Stenman, beskriver arbetet på Financial Crime Prevention så här:

"Här kommer du ha en stimulerande och utmanande roll där du ständigt utvecklar din kreativitet och tekniska kompetens – och samtidigt göra samhällsnytta genom att förhindra brott. Som testare är ditt arbete avgörande för teamets framgång."

DINA KVALIFIKATIONER

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!
Vi söker dig som:

  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT

Som person trivs du i nära samarbeten med dina kollegor – hos oss arbetar du nära både ditt team och kollegor runt om i banken. Du drivs av att utforska nya sätt att lösa tekniska problem på och är nyfiken på att ständigt lära dig mer. Vidare motiveras du av att säkerställa hög kvalitet i ditt arbete, och har förståelse och intresse för hur ditt arbete påverkar organisationen runt dig.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: C08FD31C292048728F083E9F3E54B28C