Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tech-karriär på SEB: Systemspecialist, Trading jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tech-karriär på SEB: Systemspecialist, Trading på Ada Digital

Tech-karriär på SEB: Systemspecialist, Trading

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Du kan vänta dig en spännande och varierad vardag på SEB där du utvecklar och ansvarar för våra aktiesystem i bland annat Java!

Att arbeta som Systemspecialist och delta i SEB:s Tech Programme är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll på Trading – Front Office arbetar du med affärskritiska system för aktiehandel i bland annat Java. Du arbetar i en mycket affärsnära roll där du har flera interna kontaktytor som spänner över stora delar av SEB:s verksamhet. Det här är en möjlighet för dig som tycker om problemlösning och vill ha en teknisk roll med stort ansvar.

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Vi inom Trading – Front Office ansvarar för flera system som möjliggör aktiehandel för alla SEB:s kunder, från privatkunder till finansiella institut. Vi erbjuder dig en bred roll med mycket fokus på problemlösning där du kommer ta dig an en variation av tekniska utmaningar. Du arbetar med utveckling av våra system i bland annat språket Java samt agerar intern systemspecialist. Detta innebär att du felsöker system samt arbetar med integrationer och installationer, underhåll, konfigurering och slutanvändarsupport.

Hos oss blir du en del av ett glatt team med stark sammanhållning och stor vilja att arbeta tillsammans. Inom teamet finns en hög teknisk kompetens och därmed stora möjligheter för dig att utvecklas i din roll tillsammans med oss. Vi säkerställer system för aktiehandel av högsta kvalité!

Din framtida chef, Stina Åhman, beskriver arbetet på Trading – Front Office så här:

"Välkommen till ett agilt team med kunniga kollegor som brinner för att skapa innovativa och hållbara lösningar. Vi har många spännande projekt på gång med stora möjligheter för dig att påverka vår väg framåt"

DINA KVALIFIKATIONER

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!

Vi söker dig som:

  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT

Vi söker dig som är nyfiken och tycker om problemlösning. Du vågar testa nya kreativa lösningar och motiveras av att hitta lösningar på tekniska problem med varierad svårighetsgrad. Du är kommunikativ och trivs i en roll med många kontaktytor där du dagligen interagerar med dina kollegor i banken.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 478E157C83B24C13A167D41D3A047C59