Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Tech-karriär på SEB: Nyfiken Java-utvecklare jobb i Stockholm på Ada Digital

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Tech-karriär på SEB: Nyfiken Java-utvecklare på Ada Digital

Tech-karriär på SEB: Nyfiken Java-utvecklare

Ada Digital Stockholm, Stockholms län Heltid

Vill du arbeta i ett framåtlutat team som utvecklar moderna lösningar med ny teknik? Välkommen som Java-utvecklare till SEB!

Att arbeta som Java-utvecklare och delta i SEB:s Tech Programme är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt.

I din roll i teamet Authorisations utforskar du ny mark på SEB och får en viktig roll inom ett prioriterat område. Tillsammans med ditt team utvecklar du de centrala behörighetstjänsterna vilket är avgörande för att SEB ska kunna erbjuda säkra och kvalitativa tjänster till sina kunder. Här får du arbeta i en miljö där traditionella metoder utmanas och innovativa lösningar uppmuntras!

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har vi genom SEB Tech Programme erbjudit talanger som är i början av sin IT-karriär att utvecklas till vassa IT-specialister. Idag är SEB en av Sveriges största arbetsgivare inom IT, vilket ger dig möjlighet att förverkliga dina ambitioner.

SEB erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT med start i september 2022, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEB:s affär och organisation.
  • Möjligheten att skapa relationer och nätverk inom banken.
  • Efter programmets slut är målet att erbjuda dig en anställning i den roll du har blivit antagen till.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Vi utvecklar och förvaltar SEB:s viktiga behörighetslösningar som kräver hög säkerhet och kvalité. Att information om våra kunder är skyddade är av högsta prioritet och våra lösningar säkerställer att våra kunder har rätt behörigheter för sina banktjänster och att tillgången till kund- och kontoinformation skyddas.

Som Java-utvecklare arbetar du främst med utveckling i backend med Java 11. Vi använder Oracle som databas och OpenShift som containerteknologi. Inom teamet tar vi ett helhetsansvar för våra system vilket innebär att du även får möjligheten att utvecklas inom områden som kravhantering, testning, design och arkitektur.

Din framtida chef, Beata Kriström, beskriver arbetet på Authorisations så här:

"Vi ser fram emot att välkomna dig till ett team som arbetar tillsammans och har kul på arbetet! Här finns mycket att lära sig och vi ser till att du har rätt förutsättningar för att kunna utvecklas i din roll."

DINA KVALIFIKATIONER

Har du passion för IT och är nyfiken på SEB? SEB Tech Programme ger dig en rivstart i din utveckling och karriär!
Vi söker dig som:

  • Har en akademisk eller YH-examen inom IT eller teknik
  • Tar examen innan programmets start eller har tagit examen inom de senaste fem åren
  • Är flytande i engelska, i tal och skrift
  • Det är meriterande med någon form av arbetslivserfarenhet inom IT

Vi testar nya vägar tillsammans, och söker dig som är nyfiken och vill vara med i vår utveckling framåt! Ett nära och bra samarbete är något som genomsyrar kulturen i teamet, därmed trivs du i en miljö där du får samarbeta med andra för att lösa problem och nå gemensamma mål. Du som har ett stort intresse för ny teknik och nya arbetssätt kommer att trivas hos oss.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med Ada Digital, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email.

Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 23:e januari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.


 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 92A90E67731E4713B9E013F3B8FD18CC