Jobbet Tech-karriär på SEB: Solution Developer har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tech-karriär på SEB: Solution Developer publicerad av TNG Group AB

Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vill du utveckla SEBs kärnsystem inom det snabbrörliga Payment-området? Som Solution Developer är du med från ax till limpa!

Att jobba som Solution Developer och delta i SEBs Tech-program är en unik möjlighet för dig som vill utvecklas inom IT i en modern organisation med hög förändringstakt. Här får du verka inom både utveckling och infrastruktur för att bidra till framtidens as-a-servicemiljö på banken.

I din roll i team SWIFT arbetar du i ett internationellt team med betalflöden, som ställer höga krav på både säkerhet och prestanda. Du kommer att lära dig stora delar av IT-ekosystemet och jobba med IT- och affärsutveckling parallellt. Du får också chans att vara innovativ utifrån vår vilja att skapa ett snabbrörligt och tillgängligt betalsystem. Visst låter det spännande?

VÅRT ERBJUDANDE TILL DIG

I över ett decennium har SEBs Tech-program erbjudit talanger som är i början av sin IT- och Tech-karriär att utvecklas inom SEB. Idag är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom IT och digital teknik vilket ger dig möjlighet att förverkliga just dina ambitioner.

Vi erbjuder dig:

  • Ett sex månader långt talangprogram inom IT och Tech, anpassat för professionell och personlig utveckling.
  • Verkliga affärsutmaningar och projekt där du kan skapa värde och skillnad för SEBs affär och organisation.
  • En heltidsanställning med marknadsmässig lön och tillgång till SEBs anställningsförmåner.

DIN FRAMTIDA ROLL OCH DITT TEAM

Som Solution Developer kommer du att få verktyg för att utvecklas inom IT och Payments-området. Du kommer att jobba i system som SWIFT, Safewatch, CLS och PayPlus. Hos oss kommer du också att komma i kontakt med modern teknik som Openshift och Docker. I ditt arbete kommer du att ha löpande kontakt med SEBs affär för att effektivisera flöden och utveckla verksamheten. Din primära uppgift är att utveckla och underhålla flöden, med fokus på prestanda och tillgänglighet.

Du är varmt välkommen till ett agilt team med tung expertis inom bland annat SQL, Linux och Oracle. Teamet har ett starkt driv som uppmuntras av den öppna och stöttande chefen.

Din framtida chef, Jesper Asplund, beskriver arbetet på SWIFT så här:

"Här får du jobba med hela IT-ekosystemet med stora möjligheter att jobba innovativt i gränslandet mellan ny och traditionell teknik. Vi jobbar tillsammans och nära affären! Hos oss kommer du trivas om du gillar att ta ansvar och vill utvecklas professionellt."

VI VILL HA DIG!

Vi letar efter dig med passion för IT och Tech och som är nyfiken på att arbeta hos oss på SEB. Vi kommer att göra allt vi kan för att du ska få en rivstart i din utveckling och karriär. I gengäld vill vi att du:

  • har en akademisk examen inom IT eller Teknik
  • är (eller snart är) nyutexaminerad eller kanske har viss yrkeserfarenhet
  • är flytande i svenska och engelska, i tal och skrift

Vi söker dig som är ansvarsfull och gärna tar initiativ för att sätta saker i rullning. Du brinner för att utmana det traditionella i jakten på nya insikter och lösningar. För att utvecklas och passa in hos oss trivs du med att jobba tillsammans med andra för att nå gemensamma mål.

Varmt välkommen till SEB!

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen samarbetar SEB med TNG, som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via ansökningsformuläret med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Sök jobbet snarast om du är intresserad, men allra senast den 2:e februari! Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

För att veta mer om rekryteringsprocessen, besök vår programsida hos TNG: www.tng.se/seb-it-tech-program

Referens

977063516F264ECFBF838A14AA56E7F3

Om företaget

Läs mer om vårt rekryteringsföretag och bemanningsföretag.

TNG är ett rekryteringsföretag och bemanningsföretag som rekryterar fördomsfritt. Läs mer här.

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till