Jobbet Tech-intresserade studenter till rollen som Retail Marketing Representative har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Tech-intresserade studenter till rollen som Retail Marketing Representative publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har ett stort intresse för teknik och som trivs i en miljö där du ständigt får träffa nya människor. Rollen kräver att du är studerande med ett flexibelt schema.

Information om uppdraget:

Vi söker nu IT-intresserade studenter som vill arbeta deltid i rollen som Retail Marketing Representative.

Rollen innebär primärt att du i butiksmiljö kommer att marknadsföra Microsofts produkter. Vidare kommer du att delta i marknasföringsrelaterade aktiviteter så som events likt DreamHack.
Förekommande arbetsuppgifter skulle kunna vara att:

- Hjälpa kunder i butik med mjukvaruprodukter
- Utbilda butikspersonal om de produkter företaget erbjuder
- Delta i Tech- och dataevents och representera företaget
- Agera försäljningsstöd

Tjänsten är på deltid med en arbetstid på 5-7 timmar/dag cirka 1-4 arbetsdagar i veckan. Arbetet kräver att du är flexibel då du har ansvar för att planera och genomföra aktiviteter för att uppnå utsatta mål.

Detta söker vi:

För att passa i rollen som Retail Marketing Representative bör du:

- Ha ett brinnande intresse för Tech och data
- God kommunikativ förmåga
- Flexibel i ditt arbetssätt
- Bra på att berätta om produktfunktioner, hitta lösningar och hålla presentationer
- Goda kunskaper i svenska och engelska

Det ses även som meriterande om du har tidigare erfarenhet från retailbranschen och har arbetat med kundkontakt. Det är även meriterande om du har B-körkort.

Är du den vi letar efter? Sök tjänsten redan idag, intervjuer sker löpande!

Om arbetsgivaren:

Vår kund är ett av de snabbast växande företaget inom försäljning och marknadsföring i Skandinavien. Med över 20 års erfarenhet inom branschen jobbar de tillsammans med ledande företag inom främst IT industrin.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

50655

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till