Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teamtestare/automationsingenjör - Body Worn Solutions jobb i Lund på Axis Communications

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teamtestare/automationsingenjör - Body Worn Solutions på Axis Communications

Teamtestare/automationsingenjör - Body Worn Solutions

Axis Communications Lund, Skåne län Heltid

Är du en teknisk testare med stort intresse för automation och cloud? Gillar du att fundera ut hur man på bästa sätt konstruerar ett effektivt utvecklings-/testflöde och implementera det i praktiken? Nu har du möjligheten att få jobba med testning och testautomation inom produktområdet Body Worn Solutions på Axis.

Ditt framtida team
Du kommer att arbeta på Safe City Test som ansvarar för testning av Axis egenutvecklade lösning för kroppsburna kameror - Body Worn Solutions - som är en relativt ny produktkategori för Axis. Den har nu funnits på marknaden i ett år och det finns många tankar och idéer för utvecklingen inom detta spännande område framöver. Våra team samarbetar mycket med produktledning och kundsupport och vi har också några pilotkunder som vi jobbar tätt ihop med för att få snabb kundåterkoppling. Det team som nu letar efter en teamtestare är vårt online-team som utvecklar de cloud-komponenter som utgör delar av lösningen. Teamet jobbar i en DevOps-kultur och driftar det mesta i Azure, bland annat på serverless Kubernetes (AKS), Azure IoT Hub, Event Grid och Cosmos DB. Infrastrukturen provisioneras med Terraform och Flux CD levererar till Kubernetes. Micro services skrivs i Go och mycket av monitoreringen sker med Prometheus. Källkoden liksom CI ligger på GitHub.

Rollen som Testare?
Teamet består av några utvecklare och en testare som tillsammans ansvarar för kvalitetssäkring av de cloud-komponenter som levereras. Testningen bygger i hög grad på automatiserad testning på olika nivåer och teamtestaren bidrar i stor utsträckning till denna. Som komplement till den automatiserade testningen behövs även manuell testning på komponentnivå och systemnivå. Några ansvarsområden/uppgifter kommer att vara:

  • Utveckling och underhåll av testautomationssviter och testramverk för cloud
  • Framtagande av manuella testfall för regressionstestning
  • Testexekvering av ny funktionalitet som teamet tar fram
  • Samarbete med systemtestare och övriga teamtestare för att se till att vi har en komplett teststrategi som håller ihop och underlättar nya releaser

Vem är du?
Vi söker dig som har några års erfarenhet av mjukvarutestning och/eller utveckling och har god insikt i testning på alla nivåer. Du har en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen som innefattar programmering och nätverk eller har skaffat dig dessa kunskaper på annat sätt. Tidigare erfarenhet av att ha implementerat och använt automatiserad testning, gärna i cloudmiljö, är ett krav. Du har kunskap om DevOps och erfarenhet av flera olika verktyg som normalt är del av en utvecklingskedja med hög grad av automatisering.

Som person är du nyfiken, strukturerad och har ett starkt teknikintresse. Du är ansvarstagande och initiativrik och har lätt att se vilka uppgifter som bör prioriteras för att vi ska kunna jobba mer effektivt framöver.

Vad kan Axis erbjuda dig?
Hos oss får du arbeta med kollegor med kompetens från olika delar av organisationen, vilket är berikande och underlättar kompetensspridning. Det finns också stora möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas åt det håll man själv är intresserad av.

Som företag förväntar vi oss ett stort engagemang av våra medarbetare men inte på bekostnad av privatlivet. En god balans mellan arbete och privatliv tror vi gynnar både företag och individ.

Redo att söka?
Skulle du ha några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Pontus Nelderup på telefon

+46 46 272 1380
. Vi granskar ansökningar kontinuerligt så vänta inte med att skicka in din ansökan.
 

Rekommenderade jobb

Teamtestare/automationsingenjör - Body Worn Solutions
Axis Communications Lund Heltid
Testutvecklare, applikations- och serviceutveckling
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Molnutvecklare
Axis Communications Lund Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: R-117142