Jobbet Teamledare till Vattenfall i Umeå har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teamledare till Vattenfall i Umeå publicerad av Poolia

Heltidsanställd
Umeå

Arbetsbeskrivning


Är du en ledare? Se hit! Vi söker nu People and Business Manager till Vattenfall i Umeå som är verksam inom kundservicebranschen. Som People and Business Manager rapporterar du direkt till en av våra Operativa chefer och ansvarar för ett team på ca 20 medarbetare.
Urval sker löpande så skicka din ansökan så snart som möjligt

Om tjänsten
Som People and Business Manager hos Vattenfall är du ytterst ansvarig för att leda och utveckla medarbetarna inom organisationen. Samtidigt ansvarar du för en god relation med våra uppdragsgivare och driver vår affär operativt med ett strategiskt perspektiv kring beslut. Du ansvarar för att supportera klienter med rådgivning för förändring med effektivare verksamhet som mål. Du förväntas förstå och driva affären genom överenskomna måltal och har förmågan att kommunicera och individualisera målen så att de engagerar dina medarbetare.

Du är engagerad och bidrar aktivt till att förbättra vår verksamhet. Du ansvarar för att driva resultat genom stort fokus på vår vision och våra mål och din förmåga att prioritera. Genom analys drar du slutsatser från statistik, baserat på data och trender sätter du progressiva mål. Du förväntas agera enligt våra gemensamma värderingar och aktivt arbeta för mångfald och inkludering. Du ansvarar för att utveckla medarbetarna till deras fulla potential och har förmågan att lita på och ge ansvar till dina medarbetare genom delegering. I din roll ingår beslutsfattande och verkställande inom ramen för dina mandat, du förväntas dela kunskaper och utmaningar med dina kollegor och söka stöd av dem innan eventuell eskalering.

Du använder feedback som verktyg och för att själv utvecklas efterfrågar du aktivt feedback. Du ansvarar för att skapa ett öppet och positivt samarbetsklimat, en inkluderande miljö och en trygg arbetsplats. I din roll ingår ett arbetsmiljöansvar där du förväntas agera skyndsamt, hantera samt rapportera avvikelser och incidenter.


Vem är du?
Vi ser att du som söker är ansvarsfull och bra på att strukturera ditt arbete. Du har en naturlig förmåga att engagera och inspirera din personal samt att ni tillsammans når uppsatta mål. Du har ett coachande förhållningssätt och är trygg i din roll.

Samt har:
•3-5 års ledarerfarenhet gärna inom en större organisation
•3-5 års erfarenhet av att arbeta med coaching som verktyg i ledarskapet med dokumenterat goda resultat
•Dokumenterad erfarenhet av att arbete på taktisk/strategisk nivå
•3-5 års erfarenhet av att arbeta för kunder med Interna och externa kravställare
•Erfarenhet av arbetsmiljöansvar

Meriterande är:
•Erfarenhet av försäljning är meriterande
•Erfarenhet av B2B försäljning är meriterande
•Erfarenhet av kundservicebranschen är meriterandeOm verksamheten
Till oss vänder sig många av Sveriges attraktivaste arbetsgivare när de vill rekrytera eller hyra in personal. Med ett brett spann av tjänster, från kontorschefer och kontorsassistenter till chefssekreterare och orderadministratörer, kan vi ge dig stimulerande och utvecklande uppgifter i en miljö som passar dig och dina önskemål.

Att vara konsult passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät.


Välkommen med till din ansökan på www.poolia.se

Referens

57450

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till