Jobbet Teamledare till Rosersberg under årets julkortssortering har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamledare till Rosersberg under årets julkortssortering publicerad av StudentConsulting

Deltidsanställd
Sigtuna

Arbetsbeskrivning

Trivs du i en ledarroll och drivs av att uppnå goda resultat? Är du dessutom strukturerad, ansvarstagande och duktig på att motivera dina kollegor? Då är det dig vi söker!

Information om uppdraget:

Nu söker StudentConsulting engagerade teamledare till årets julkortsortering. I rollen som teamledare kommer du att tillsammans med vår kund ansvara för ett team om ca 30 personer vars arbetsuppgifter är att sortera brev ute hos vår kund i Rosersberg.

Arbetsuppgifterna inkluderar bland annat att ta närvaro, rapportera sjukfrånvaro och försäkra att personalbehovet är uppfyllt till den mån att gruppen når sina mål. Vidare inkluderar arbetet ansvar för att sorteringen flyter på och att själv vara med och avlasta i sorteringsprocessen. Det är teamledarens ansvar att leda gruppen mot uppsatta mål och kommunicera och rapportera resultaten till närmsta chef.

Tjänsten beräknas starta den 12 december med en introduktionsdag och därefter sätter arbetet igång och beräknas pågå till och med den 21 december. Arbetet är förlagt under samtliga dagar och arbetspassen är från 07.30-15.30 samtliga dagar.

Detta är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du blir anställd hos StudentConsulting men jobbar ute hos vår kund i Rosersberg. Låter tjänsten intressant? Skicka in din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Detta söker vi:

Vi söker dig som uppfyller följande kriterier:

- är studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och kan styrka detta med intyg
- har tidigare erfarenheter av ledarskap
- är strukturerad och ansvarstagande
- är duktig på att peppa och engagera sina kollegor
- har ett belastningsregister utan anmärkning

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

45577

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till