Jobbet Teamledare till modern redovisningsbyrå på Södermalm! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teamledare till modern redovisningsbyrå på Södermalm! publicerad av Resultat AB

Jobbet utgår om 2 dagar
Heltidsanställd
Stockholm

Arbetsbeskrivning


Är du redo att ta nästa kliv i karriären? Känner du att du har det som krävs att arbetsleda ett team? Sök då rollen idag!

Om företaget
Lavendo är en redovisningsbyrå som alltid jobbar i nära samarbete med sina kunder och kollegor. Vi sitter på Södermalm i centrala Stockholm och våra kunder finns i Sverige men även i utlandet. Vi är en auktoriserad byrå genom SRF Konsulterna. Vi har kollektivavtal. På Lavendo har vi hjärta för siffror. Med andra ord så älskar vi det vi gör. Vi gillar att växa med kunderna och se dem göra succé. Vi har mod att ifrågasätta – finns det ett annat, bättre sätt att utföra en arbetsuppgift, exempelvis via en integration, så föreslår vi det. Vi tittar alltid på hur vi kan effektivisera och automatisera åt våra kunder. Vi sitter inte och gör onödig administration om det finns ett bättre sätt. Vi har driv i leveranserna, vilket betyder att vi levererar i tid med hög kvalitet och gör det lilla extra för kunderna. Vi tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet. Att utvecklas, att få påverka, att få feedback och beröm är en del av vår kultur. Vi är proffs men personliga och vi bjuder på oss själva. Personligheterna är olika men gemensamt för oss är att vi vill påverka och förändra och att vi gillar mötet med kund.

Dina arbetsuppgifter
Som Teamledare sitter du tillsammans med ett team om 7 personer, där arbetsuppgifterna innefattar: • Arbetsleda ett team om 4 personer • Skatter och deklarationer • Självständig i bokslut • Granskning av rapporter • Rådgivning • Kundkontakt

Din profil
Vi söker dig som erfarenhet av en liknande roll sedan tidigare, alternativt att du har mycket god erfarenhet av arbetsuppgifterna och känner att du vill axla en teamledarroll. Du har mycket goda kunskaper inom redovisning och har tidigare arbetat minst 5 år på en redovisningsbyrå eller inom revision. Du behärskar svenska och engelska, både i tal och skrift. För att lyckas i rollen är du en nyfiken, driven och ansvarstagande person. Du vågar ta tag i där det behövs samt har analytiska färdigheter och ett starkt genuint intresse av att arbeta med personlig service. Du är självgående, noggrann och arbetar effektivt och tycker om att driva ditt eget samt företagets arbete framåt.

Framgångsfaktorer
• Erfarenhet inom revision eller redovisningsbyrå är ett krav • Tidigare erfarenhet inom en liknande roll • Intresse av system och arbeta digitalt

Om oss
Resultat AB är ett bemanningsbolag med inriktning på uthyrning och rekrytering av Ekonomer. Vi är helt enkelt experter på Ekonomer! Som anställd hos oss erbjuder vi friskvårdsbidrag och har kollektivavtal vilket medför tjänstepension och försäkringar. För mer information om oss, titta gärna in på vår hemsida (www.resultatab.se) och följ oss på Instagram (www.instagram.com/resultatab).

Ansökan
START: Enligt överenskommelse OMFATTNING: Heltid, 100 % PLACERING: Stockholm, Södermalm LÖN: Enligt överenskommelse KONTAKT: Anna Järvinen 073-311 68 62 SISTA ANSÖKNINGSDATUM: 2020-10-02 Denna tjänst är en direktrekrytering där vi på Resultat ansvarar för rekryteringsprocessen och där du blir anställd direkt hos vår kund. Låter detta som en intressant utmaning? Vi uppskattar om du ansöker omgående då urval och intervjuer sker löpande. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Anna Järvinen, 073-311 68 62.

Referens

7857

Om företaget

Resultat - för dig som älskar ekonomi!

Vi är glada över att just du hittat till oss på Resultat och vi vill gärna hjälpa dig att bygga vidare på din yrkeskarriär och hitta just ditt drömjobb. Vi på Resultat strävar efter att vara Sveriges bästa leverantör av ekonomipersonal för uthyrning och rekrytering, så oavsett om du vill jobba som konsult eller bli direktrekryterad till en av våra kunder så är du välkommen att kontakta oss.

Även om du inte just nu aktivt söker ett nytt jobb så får du gärna registrera ditt CV hos oss. Genom att skicka in ditt CV till oss får du inte bara möjligheten att söka jobb, du blir även sökbar för våra personalansvariga. Samtidigt har du även möjligheten att få notifikationer om jobb och uppdrag som kan intressera dig, både nu och i framtiden.

Tveka inte att skicka in din ansökan, det kan vara idag du hittar ditt drömjobb!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till