Jobbet Teamledare till Mölndal Energi har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE
sökresultat

Teamledare till Mölndal Energi publicerad av Mölndal Energi AB

Deltidsanställd
Mölndal

Arbetsbeskrivningarbetsbeskrivning.

Brinner du för försäljning och för att jobba med kundrelationer?  Är du engagerad, resultatorienterad och älskar att inspirera och motivera din omgivning? Har du dessutom erfarenhet av elförsäljning och är redo för nästa steg  din säljkarriär? Då kan denna tjänsten passa dig perfekt. 


ansvarsområde.

Vår kund Mölndal Energi söker nu en energifylld teamledare som brinner för att skapa säljglädje till deras privatavdelning . Som teamledare hos Mölndal Energi  jobbar du mot uppsatt budget och ansvarar för att i samtal med kund kartlägga befintliga elkostnader och ta de del av förbrukningsprofil för att sedan lägga fram ett förslag om erbjudande till kunden utifrån det unika behovet. Utöver detta har du ett ansvar att motivera och inspirera dina kollegor till goda resultat och säljglädje.  I rollen finns det möjlighet att växa som person och utveckla dina ledaregenskaper. Du arbetar med telefon och dator som främsta verktyg och med gott stöd och coachning från ansvarig chef på plats. Vår kund  kommer att säkerställa att du har de bästa verktygen för att lyckas!


arbetstider.

Tjänsten är på heltid med start omgående.  Arbetstider: Måndag- Fredag 08.00-17.00. 


kvalifikationer.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för säljarbete och trivs i mötet med människor, främst över telefon. Du har tidigare erfarenhet av nykundsbearbetning och ett krav är att du har god kunskap om energi-/elbranschen och dess produkter. Du har lätt för att skapa förtroende genom din goda kommunikativa förmåga och du hanterar svenska språket obehindrat i tal såväl som skrift. Vi tror att du är en resultatorienterad person som motiveras av att uppnå gemensamma mål och möjligheten att påverka din lön. Utöver detta besitter du en avslutad gymnasieexamen. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person har du ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du är en förtroendeingivande och inspirerande person som brinner för att leverera resultat och vill dela med dig av dina kunskaper inom försäljning. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. ansökan.

Urval sker löpande och kan bli tillsatt innan sista ansökningsdag så se till att skicka in din ansökan redan idag. 

Referens

201304594

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till