Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teamledare till ISS / F21 i Luleå / Lokalvård jobb i Luleå på Bravura

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

List of Jobs

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teamledare till ISS / F21 i Luleå / Lokalvård på Bravura

Teamledare till ISS / F21 i Luleå / Lokalvård

Bravura Luleå, Norrbottens län Heltid

Har du erfarenhet av service och tycker om att ge kunder det allra bästa? Tycker du dessutom om att organisera och planera? Då kan du vara ISS nya teamledare till F21 i Luleå.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos ISS Facility Services.

Om företaget

ISS Facility Services är ett av Sveriges och världens största tjänsteföretag med över 6000 medarbetare i Sverige och närmare 400 000 medarbetare globalt.

Oavsett var människor befinner sig är det viktigt att de vet att de miljöer de besöker och arbetar i är rena, säkra och hygieniska. En skinande ren miljö är inte tillräckligt. Varje dag bidrar ISS skräddarsydda städtjänster till att människor håller sig friska, känner sig trygga och mår bra. Tillsammans utformar de starka och omtyckta arbetsplatser med smart teknik, de bästa produkterna på marknaden och duktig personal.

ISS i Luleå arbetar främst med lokalvård hos olika företagskunder, till exempel butiker, kontor och storstädsuppdrag.

Arbetsuppgifter

I rollen som teamledare arbetare du med varierande uppgifter med stort fokus på kvalitet. Du arbetar mestadels praktiskt med lokalvård och ansvarar övrig tid för administrativa uppgifter som planering av arbetsfördelning, beställning av varor samt kvalitetskontroller.

I ditt team är ni fem medarbetare som arbetar tillsammans på F21 i Luleå.

För att arbeta på Försvarsmaktens område behöver du genomgå en säkerhetskontroll och bli godkänd. Detta kommer att göras om du går vidare i processen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

• Erfarenhet av lokalvård eller andra serviceyrken
• Datorvana
• Du skriver och talar svenska obehindrat
• Du är svensk medborgare
• B-körkort

För att trivas i rollen bör du vara serviceinriktad och alltid vilja erbjuda kunden den bästa lösningen. Eftersom du har ansvar för samordning och fördelning av personal är det viktigt att du är lösningsorienterad och trivs i en roll där du behöver vara flexibel. Vidare så bör du tycka om att städa och att genomföra uppgiften noggrant. Som person ser vi gärna att du är initiativrik och vågar dela med dig av tankar och idéer.

Övrig information

Start: Mars 2022
Plats: F21 i Luleå
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: [ Link removed ]

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla [ Email address blocked ] så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lokalvård, städ, städning, teamledare, teamleader, organisation, planering, struktur, samordning, administration, administratör, ISS, heltid, konsult, konsultuppdrag, Luleå, F21, Försvarsmakten, Norrbotten

 
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 3554801