Skapa en jobbvarning

Ange din e-postadress nedan för att spara den här sökningen och få jobbrekommendationer för liknande tjänster.
Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Du är redan registrerad till den här jobbnotifikationen.
SE
0 suggestions are available, use up and down arrow to navigate them
Vad vill du jobba med?

Teamledare till Babyland i Morgongåva jobb i Uppsala på Lernia

Skapa jobbmail

Få liknade jobb skickade direkt till din e-post

Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?
Teamledare till Babyland i Morgongåva på Lernia

Teamledare till Babyland i Morgongåva

Lernia Uppsala, Uppsala län Heltid

Är du en social person med ett stort intresse för arbetsfördelning? Vill du vara med och bidra till Babyland  framgångar? I rollen som Teamledare får du chansen att göra just det, och samtidigt ha ett väldigt roligt och utvecklande jobb. Sök tjänsten redan idag!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som Teamledare kommer du först och främst att leda och fördela arbetet i den egna gruppen samt samverkan med andra teamledare. Du kommer att leda och motivera en grupp om 5-10 personer samt ha övergripande ansvar för din grupp och organisera arbetsuppgifterna. Din grupp är ingen fast grupp utan byts ut dag för dag men kommer följa dig under hela arbetspasset med dina arbetsuppgifter samt gemensamma rasttider.
Du kommer att rapportera till logistikchefen. Babyland sitter i fräscha, ljusa och nybyggda lokaler Morgongåva. Här präglas arbetsmiljön av bra samarbete mellan olika avdelningar.

Vem söker vi?

Till rollen som Teamledare söker vi framförallt dig som är en social och lyhörd person som motiveras av att få jobba med människor och att få ta eget ansvar. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av arbete i en ledande position. Utöver det är det en stor fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete på lager eller inom logistik.

I övrigt söker vi dig som

  • har B-körkort
  • har truckkort
  • är i god fysisk form
  • trivs med att leda och stötta andra i deras arbete
  • har goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du

  • har lagererfarenhet
  • har haft en tidigare ledarroll

Erbjudande

På Babyland erbjudes samtliga anställda goda möjligheter till kompetensutveckling – och därigenom en chans att växa såväl privat som professionellt.

I den här rekryteringen samarbetar Babyland med Lernia Bemanning AB och du kommer att bli anställd hos Babyland Online Nordic. Provanställning kommer att tillämpas. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Lukman Redzepaj på telefonnummer: 0722540115 eller via e-post: [ Link removed ] . Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2021-08-22.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Lernia är en av Sveriges ledande kompetenspartners inom utbildning, bemanning och omställning. Vi utvecklar människor, företag och organisationer med rätt kompetenslösningar i arbetslivets och arbetsmarknadens alla skeden. Vi bidrar till en bättre matchning på arbetsmarknaden och ser till att fler människor kommer i egenförsörjning och att fler företag och organisationer kan stärka sin konkurrenskraft.

 

Rekommenderade jobb

Teamledare till Babyland i Morgongåva
Lernia Uppsala Heltid
Junior konsultchef (bemanningsansvarig)
Lernia Uppsala Heltidsanställd
Jobba som fordonsmontör via Lernia Bemanning i Malmö
Lernia Malmö Heltidsanställd
Tryck ansök nu!
Är du den perfekta kandidaten för detta jobb?

Job ID: 167885