Jobbet Teamledare/säljledare till expansiva Bredband2! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.
För information om hur vi hanterar dina personuppgifter, se vår Sekretesspolicy.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamledare/säljledare till expansiva Bredband2! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
1 ansökan

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av försäljning på telefon? Vill du ta nästa steg i rollen som teamledare? Vi söker nu en teamledare med erfarenhet av sälj till Bredband2!

Information om uppdraget:

I tjänsten kommer du ha ansvar för ett helt nytt team där du tillsammans med ansvariga kollegor jobbar för att nå framgångsrika säljresultat. Teamet arbetar både med nya och befintliga kunder. Teamets arbete innebär att ta emot inkommande samtal där fokus ligger på merförsäljning och winback samt utgående samtal mot blivande företagskunder. I tjänsten ingår viss provision baserat på teamets resultat, men du har även en fast grundlön. Du kommer i tjänsten ha personalansvar och jobba för ett framgångsrikt team. På företaget finns goda utvecklingsmöjligheter.

Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, men på sikt kan du bli en del av företaget. Anställningen startar så fort vi hittar rätt kandidat. Ta chansen att skapa ditt eget team och fortsätta karriären på Bredband2!

Detta söker vi:

För att lyckas och trivas i tjänsten ser vi att du:

•Har tidigare erfarenhet av försäljning mot företag och ett resultatinriktat arbetssätt.
•Är redo att anta nästa utmaning som teamledare och därmed använda dina erfarenheter inom
sälj.
•Som person är målinriktad, driven, engagerad och lyhörd.
•Trivs med ansvar och har även förmåga att motivera andra.

Du behöver inte ha bakgrund inom ledarskap, men detta är naturligtvis meriterande. Om du har erfarenhet av bredbandstjänster eller teknisk kompetens är det mycket meriterande för tjänsten. Passar du in på beskrivningen? Sök då tjänsten idag!

Om arbetsgivaren:

Bredband2 levererar smarta lösningar inom bredband, tv och telefoni. Företaget jobbar med innovativa lösningar och arbetsplatsen passar dig som trivs med högt i tak och en händelserik atmosfär. Man ställer höga krav på sina medarbetare vad gäller engagemang och drivkraft. I gengäld får du möjlighet att arbeta med ett växande varumärke i trevlig miljö, i moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind där du har möjlighet att påverka både din egen och ditt företags utveckling.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 11 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.se

Referens

43457

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till