Jobbet Teamledare/säljledare till Bredband2! har sparats.

Fortsätt

Redo att ansöka?

Vänligen bekräfta din mailadress för att starta din ansökan.

Jobb sparad

Ange din e-postadress för att spara det här jobbet

Du sparar detta jobb som:

SE

Gör klar din ansökan

Logga in

glömt lösenord?
eller

Har du inte ett konto?

sökresultat

Teamledare/säljledare till Bredband2! publicerad av StudentConsulting

Heltid
Malmö
0,00kr/ år

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av försäljning på telefon? Vill du ta nästa steg i rollen som teamledare? Vi söker nu en teamledare med erfarenhet av sälj till expansiva Bredband2 i Malmö!

Information om uppdraget:

I tjänsten kommer du ha ansvar för ett team där du tillsammans med kollegor jobbar för att nå framgångsrika säljresultat. Teamet arbetar både med nya och befintliga kunder. Fokus för teamet är att arbeta med utgående samtal till företag varav din uppgift är att leda teamet i arbetet. I tjänsten ingår viss provision baserat på teamets resultat, men du har även en fast grundlön. Du kommer i tjänsten ha personalansvar och arbeta för att utveckla dina agenter. Målet är att teamet ska utökas löpande under kommande månader. För dig som teamledare finns goda utvecklingsmöjligheter inom Bredband2!

Tjänsten innebär att du blir anställd av StudentConsulting och uthyrd till vår kund, men på sikt ska du bli en del av företaget. Anställningen startar så fort vi hittar rätt kandidat. Ta chansen att skapa ditt eget team och fortsätta karriären inom försäljning på Bredband2!

Detta söker vi:

För att trivas och lyckas i tjänsten ser vi att du har tidigare erfarenhet av försäljning mot företag och ett resultatinriktat arbetssätt. Du är nu redo att anta nästa utmaning som teamledare och därmed använda dina erfarenheter inom sälj. Du behöver inte ha bakgrund inom ledarskap, men detta är naturligtvis meriterande. Om du har erfarenhet av bredbandstjänster eller besitter en teknisk kompetens är det mycket meriterande för tjänsten. Vi ser att du som person är målinriktad, driven, engagerad och lyhörd. Du trivs med ansvar och har även förmåga att motivera andra. Passar du in på beskrivningen? Sök då tjänsten idag!

Om arbetsgivaren:

Bredband2 levererar smarta lösningar inom bredband, tv och telefoni. Företaget jobbar med innovativa lösningar och arbetsplatsen passar dig som trivs med högt i tak och en händelserik atmosfär. Man ställer höga krav på sina medarbetare vad gäller engagemang och drivkraft. I gengäld får du möjlighet att arbeta med ett växande varumärke i trevlig miljö, i moderna kontorslokaler i centrala Malmö. Du kommer in i ett bolag i medvind där du har möjlighet att påverka både din egen och ditt företags utveckling.

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Referens

41343

Om företaget

StudentConsulting är ett av Skandinaviens ledande rekryterings- och bemanningsföretag och är specialiserade på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Vi har under det senaste året rekryterat 11 314 personer ut i jobb i Sverige, Norge och Danmark. Vårt rekryteringsnätverk består av 176 uppdragsorter, över 400 000 kandidater, över 2 500 kunder och över 13 800 beställare.

StudentConsulting startades 1997 som ett företag som gav studenter extrajobb, men är idag mycket mer än så. Vi arbetar med rekrytering och bemanning av studenter, akademiker och yrkesutbildade. Hos oss möter kandidaterna sina framtida arbetsgivare och arbetsgivare sina framtida medarbetare.

StudentConsulting har kollektivavtal med samtliga LO- och Akademikerförbund samt Unionen. Vi är medlem i Almega Bemanningsföretagen där vi är ett auktoriserat bemanningsföretag samt ett auktoriserat rekryteringsföretag.

Meet your future – Tillsammans med oss!

Liknande jobb

Studerande butikspersonal sökes! Malmö StudentConsulting
Extrajobb i showroom för byggvaruhus! Malmö StudentConsulting
Leveransplanerare till Lantmännen Malmö Academic Work
Affärsinriktad Konsultchef Helsingborg Palm & Partners Bemanning
Ingenjör Malmö Malmö Stad
Elmontör Landskrona Wikan Personal AB
Chaufför - Landskrona Landskrona Derome Byggvaror
Utvecklare Lund Bravura
Licensansvarig Malmö Malmö Stad
IT-säkerhetsspecialist Malmö Malmö Stad
Behandlingsassistent natt Malmö Malmö Stad
Stödassistent 75% natt Malmö Malmö Stad
Familjehemssekreterare Malmö Malmö Stad
Dynamics AX - Consultant Malmö Nigel Frank International
Junior Mechanical Designer Malmö StudentConsulting

Skriv in din e-postadress så skickar vi dig liknande jobb som detta.

Tack! Vi skickar jobb som liknar detta till
Om du klickar på denna knapp så kommer vi att skicka dig e-post med liknande jobb dagligen (Försäljning - Malmö).